Ok teraz moja kolej. Zassałem, zainstalowałem (ver. 1.089) czy jakoś tak. Zassałem do tego patch 1089 (to chyba niebyło potrzebne) ale na wszelki wypadek. Umieściłem patch (manualnie) bo innego sposobu nie było. Włączyłem gre 2341234324 razy próbowałem się zalogować bo coś niechciało połączyć
Wkońcu za 354332523332 próbą się powiodło!! Jest !! kupiłem statek wsadziłem tam na niego jakiś sailorów i w drogę!! I co się okazuje? ja też kurwa nieumiem ruszyć tym zgrzytem, cisne, wale po tym "F" i nichuja nie chce się ruszyć. Wyłaże z gry. Na "ESC" pojawia sie czy chce tam bla bla bla zrobić qiut. Reaguje natychmiastowo YES! Mija 60 sek. i nic
jak gra była włączona tak jest dalej. To repeat i znowu na "ESC" mija 60 sek i nic!! No to crtl + alt + delete. Widze swój pulpit. Wchodze na forum patrze jeszcze raz może coś źle robie albo coś.... No ale podejmuje drugą próbę. Wchodze a tu nagle coś się pczuje
co jest przecież mam patch ? No ale cierpliwy jestem trwało to z 15min. W tym czasię czmych do sklepu po tyskie
Wracam patrze jest gotowe wszystko ładnie pieknie. Wersja gry taka sama jak przed patchowaniem hehe. Wchodze do gry znowu sie loguje 2343240939393 razy w koncu zaskoczylo. I dalej nie potrafie ruszyć tym złomem!!! Malo tego teraz uruchamiam tą gierce to pojawia się napis na dole ekranu " Connectig to update server" i nic :/
Reasumując, odradzam wszystkim tą gre którzy nieposiadają tyle cierpliwości co ja
edit: jest logłem się po raz 14545. Wpisałem swoje dane "log in" i nagle biały screen. Zamiast mojego doku i stateczku widze biały ekran. Czyżby moja dzielna załoga i wspaniały frachtowiec poszli na dno ? Oh to straszne
Pieprzony niskobudżetowy syf grr. Jak najdalej ode mnie proszę