zwroce male uwagi:
1) co do U-Pendanta:
mrynar napisał(a):
W pierwszej kolejnosci robimy pendant dla osob, ktore moga go nosic (BLM, RDM) i nie maja zamiaru go sprzedac. Na teraz sa dwie takie osoby: Ancover i Sonoman.
(oczywiscie jesli sie mialo wczesniej pendant to nie mozna skorzystac z tego przywileju)
jeszcze Lesiu chce zrobic U-Pendant dla Lesia - w sytuacji, ze gra na x2 kontach, proponuje go zaliczyc do potrzebujacych:
egoist napisał(a):
tak sie zastanawiam czy bylaby opcja zebym zrobil pendant dla lesia. niby mam dla pilka ale ciagle przesylanie equipu mnie wku$%ia. ale ale na koncu po tych co nie maja of kors.
2) do naszej frekwencji:
Targaryen napisał(a):
Nawet tank party nie złożymy. Ninja do Ouryu odpada ze względu na masakryczną liośc leczenia jakiej wymaga w tej walce- Ouryu duzo dłużej jest w powietrzu niż Tiamat czy Jormungard.
Jest earth based więc slow i stun możemy sobie w buty wsadzic- przyjmowanie na klatę Stonega i Petryfiga nie mówiąc o 100-300dmg pocisków z powietrza co 5 sekund przez minutę. Kto to uleczy? Ancover? Jakim cudem jak wczoraj po 10 minutach Alastora mając dwóch bardów i Rdma w party krzyczała "no mp".
Dokóki nie namówicie Xaverego aby wrócił, a do tego nie znajdziecie sposobu aby go sklonowac to Ouryu jest dla nas delikatnie mówiąc problematyczne.
Rha bezwglednie ma racje, co do ilosci w naszych CC Eventach magow i skutecznosci ich pracy - w poprzedzajacym runie mielismy alliance na bazie - Lesiu RDM, Kalcia RDM, Stokrotka RDM pomagajacy charytatywnie RDM(nie pamietam nik), Draconi BRD, Ancover WHM i Deshter WHM (poza alliance)- w kazdym party byla osoba leczaca i zdejmujaca negatywne statusy - zas na ostatnim runie, bylo nas - Kalcia RDM, Draconi BRD, Drakant BRD, Ancover WHM <- tank party i Deshter WHM (poza alliance).
rozkaladajac ilosc podleczenia i zdejmowania statusow poza moje party + raisowanie Rha (250mp) po 10 min faktycznie nie bylo MP - zadna niespodzianka w tym ukladzie w alliance.
do czego prowadze? - byloby dobrze, by nasi magowie nachodzili czas na nasze runy (Kalcie to sie udaje!) - to skutecznosc, szybkosc, effektywnosc calego przedwsieziecia, no i dobra zabawa, nie liczac pewnych nauk gry.
wiem wiem wiem
zaraz mi powiecie, ze na Ouryu przyjda wszyscy, albo prawie wszyscy - ale mi chodzi o kazdo razowy Event CC