Ai napisał(a):
Apropo petycji ktore pisalem, piszac ze widze boty wystawialem zawsze ocene najnizsza oceniajac rozwiazanie sprawy przez zespol ncsoft.
Przerzucanie przedmiotow etc nie ma tu zadnego znaczenia bo nic nie napisali na ten temat - chodzi im tylko o uzywanie 3rd party softu.
Powodem zabanowania jest to co z Twojej wypowiedzi zostawilem - to byl duzy blad.
Ustaw sie w sytuacji takich GM.
Maja usera ktory im regularnie wystawia ocene "niedostateczny".
Nie jest to pojedyncza petycja tylko to sie regularnie powtarza.
I jednoczesnie ten sam user uzywa 3rd party softu.
Ja bym sie nie zastanawial czy i jak powinno sie uzywac walkera do sklepu bo ja po prostu nie wierze, ze uzywanie w JAKIKOLWIEK sposob walkera nie zostawia sladu w systemie.
Doswiadczenia wielu lat grania w rozne MMO nauczyly mnie ze zasada pochodzaca z papierotych RPG obowiazuje tez w komputerowych: "Nie wkurwiaj mistrza gry".
A jesli juz wkurwiasz to badz krystalicznie czysty - nich nie maja szans nic Ci zarzucic.
Pamietam, jeszcze z UO, jak bawilismy sie w piratow i napadalismy na innych graczy w moonglow kradnac im statki. Zdobywalismy po kilka dziennie i a Ci co je tracili non stop pisali petycje.
Na poczatku konczyly sie one standardowo (tzn GM mowil "wszystko w ramach zasad gry"), potem zaczely sie pytania (a jak weszliscie na statek tego goscia? a jak sie pozbyliscie jego ducha?) a gdzies tak po 2 tygodniach wyladowalem w celi i GM powiedzial mi ze albo skonczymy to robic albo mnie zabanuje bo nie beda obrabiac 60 petycji tygodniowo ze wzgledu na to co robi 1 gracz.
Anyway tutaj mechanizm jest podobny - dopierdoliles GM tymi petycjami i oni pierwsze co zrobili to poszukali czegos na Ciebie.
I znalezli