Jeden z moich dobrych znajomych zebrał profesjonalną ekipę, którzy znają UO od "dziecka" i wspólnymi siłami postawili jeden z najlepszych, darmowych shardów gry Ultima Online.
Nie jestem GM'em na tym wspaniałym serverze lecz mam doświadczenie z UO. Od wielu lat zmieniałem shardy, aż w końcu natrafiłem na ten idealny. Shard bez zbędnego regulaminu, bez pisania podań. Server prowadzony przez doświadczoną ekipę. Serdecznie zapraszam
Witaj drogi graczu!
Czy kiedykolwiek nie miałeś ochoty zagrać na beztresowym, dobrym serwerze gry Ultima Online. Czy chciałbyś się dobrze bawić tak samo jak na serwerach zagranicznych? Teraz staje się to możliwe!
UO DARKGAME jest shardem w sam raz dla ciebie. Jest to nowo powstały shard „OSI clone” zainspirowany takimi serwerami jak UOG: Demise, Defiance oraz UO Dreams. Oferujemy ci wspaniałą, bezstresową rozrywkę. Liczne Questy, Eventy oraz wszelakiego rodzaju turnieje (np. DeathMatch, CTF, Last Man Stating, Bag Ball itd.). Dzięki doskonałym rozwiązaniom technicznym bardzo mocno rozbudowaliśmy PvP oraz PvM, jednak nie psując doskonałych zasad OSI. Jako jedyni w Polsce oferujemy takie rozwiązania jak szybki, poczciwy skillgain, doskonale działający loot, rankingi PvP oraz PvM, nowe NPC questy oraz wiele, wiele innych. Podstawowymi atutami naszego serwera są: jego stabilność, dzięki zastosowaniu bardzo szybkiego łącza oraz bardzo szybkiej maszyny( 5Mbit/s upload/download , 2.0 Ghz 1Gb Ram ) oraz profesjonalna, zgrana i doświadczona ekipa, poświęcająca DG wiele cennego czasu i wysiłku, nieustannie pracująca nad jego unowocześnianiem i poprawianiem komfortu
tak, aby jeszcze lepiej dostosować go do Waszych potrzeb. UO DARKGAME nie powstał ze „słomianego zapału” jest dokładnie przemyślanym projektem, z którym każdy, mamy nadzieję, spędzi miłe chwile. Konta na serwerze tworzone są automatycznie, co daje wielką wygodę i zaoszczędza Twój czas. Dołącz już dziś do tworzonego przez nas shardu, który oferuje wiele nowych, ciekawych rozwiązań, innowacyjnych i sprawdzonych systemów. Poznaj cudowne, bezkresne krainy Sosarii, olbrzymi świat obejmujący kilka kontynentów: Feluccia, Ilshenar, Malas, Lost Lands, Tokuno. Wybierz jedną z mnóstwa profesji i sam kształtuj swoją wirtualną osobowość z pełną swobodą czynów - to od Ciebie zależy za kogo będą Cię uważać. Zostań tajemniczym magiem, nekromantą, krwiożerczym wojownikiem, przebiegłym złodziejem, twórz zbroje, szyj, stań się rybakiem, łucznikiem, łowcą skarbów itp. Wypełniaj questy, sam zbuduj i urządź swój dom, gildię, zdobywaj cenne przedmioty, artefakty, walcz o honor. Tysiące itemów, dopracowany system i doskonale przygotowana rozgrywka czekają na Ciebie. Jesteśmy przekonani,że w taką grę jeszcze nie grałeś, spróbuj, przekonaj się, a w tajemniczym, mrocznym i fantazyjnym świecie odkryjesz swoje drugie ja.
Serdecznie zapraszamy -ekipa UO DARKGAME
www.darkgame.pl