Soomood napisał(a):
Kurwa piękny dzionek, dzisiaj ktoś mi się włamał na konto i zapewne ojebał je z wszystkiego co miałem i pożyczyłem od ludzi, oczywiście zrobił to jakiś polak bo mail veryfikujący był z wp.pl, moja wina że miałem to samo hasło chodz zmieniłem je tylko na chwile na takie samo... Więc uważajcie ludzie na Hindemith są złodzieje wśród was... mam przypuszczenia co to za skurwiele zrobili, ale nic nie będe mówił, żeby polak polaka, pomijając najpodlejszy fakt że ktoś jest tak nisko upadłym skurwielem aby robić, takie rzeczy... Pisać mi sie do NC soft nie chce bo i tak nic nie zrobią, tylko pogratulować znalazcy łupów...
A moja teoria co do Ciebie kolego jest taka.
Zachcialo Ci sie pouzywac l2walkera...wiec postanowiles sobie go w sieci poszukac. Sciagneles jakis syf co niby pozwala na uzywanie walkera za free a naprawde to gowno robi...oprocz wysylania hasla i loginu osobie ktora to na siec wypuscila. To narzedzie oczywiscie Ci nie zadzialalo
A koles dostal twoj login i haselko i po pewnym czasie postanowil twe konto ogolocic.
Z logow nc soft wynika ze normalnie sobie na to konto wszedl i przelozyl itemki, czyli wszystko zgodnie z prawem. Skad oni maja wiedziec ze to kradziez...moze po prostu dales komus haslo zeby sobie pograla...a ze ta osoba zrobila cos innego no to juz tylko twoja wina.
Oczywiscie moge sie mylic ;] Ale to wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne.