Cytuj:
aber nie ma co dyskutowac z nimi.. dla nich jestes podludziem bo nie masz przynajmiej 40 epaxxow
Dokladnie. Bedziesz grzeczny to pozwole ci czyscic moje buty.
Cytuj:
Moje stwierdzenie odnosiło się jedynie do tych dwóch klas a nie do stron konfliktu.
Sorry, ale roznice definiuja frakcje. Jak piszesz, ze szaman jest lepszy do pvp to logicznie rzecz biorac strona ktora ma szamana bedzie z braku innego slowa 'lepsza'
Cytuj:
Rozgrzałeś się Cypis idź się napij zimnej coli bo pierdoły piszesz.
Dobze plose pana.
Cytuj:
Każdy ma prawo do własnego zdania a ja twierdze ze cel paladyna albo padnie po pół roku od rozpoczęcia bicia albo ze starości albo ze śmiechu a przez ten młotek paladyni na BG stali się jedynie nieudolna repliką rogali czyli dobijaczami ciężko rannych nic poza tym. Paladyn to klasa wspomagająca healerów tzw. cleanse bot a ludzie na siłę robią z niego postać do pvp
Albo nie masz 60tki, albo po prostu malo widziales. Paladyn moze praktycznie z kazdej klasy zrobic maszynke do zabijania, kto widzial warriora z blessing of freadom wie o czym mowie. Jesli chodzi o solo pvp to pala z dobrym +dmg sprzetem moze spokojnie walnac combo rzedu 2-2,5k dmg. To wszystko z plate, bankami i 6sekundowym stunem.
Zreszta i tak ta dyskusja jest bez sensu, bo ten mix klasowy bedzie wprowadzony glownie zeby zbalansowac pve, a nie pvp.