cypis napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Zaskakujaco nisko wypadli natomiast lockowie (zeby nie bylo, dostawali heale po lifetapach wiec to nie problem many) a o hunterach niestety wrecz szkoda gadac.
To, ze lockowie kiepsko wypadaja to nic dziwnego. Nawet jak im sie wrzuci okazjonalnego hota to i tak musze spedzic sporo czasu walac w life tapa zeby odzyskac mane. Co do hunterow, to u nas tez sa zwykle w koncowce. Po pierwsze nie ma typowego flaska dla hunterow (distilled wisdom, lololo)a po drugie ta klasa lepiej sobie radzi na ruchomych celach.
Tak jak napisalem - lockowie dostawali heale, wiec z tym problemow nie mieli. Oprocz tego maja Rejunation potion ktore dla nich dziala podwojnie, zawsze mogli przegryzc runa itd. Co do hunterow to troche tak jak z rogalami i dps warkami - moga sie napchac potami, ale flaska dostajacego mocnego kopa (10% u magow mniej wiecej).
Arvold napisał(a):
Mnie mocno zaskoczyło, ze macie tak mało 31 fire magow + 1 suport budujacy scorch buff. Taki full pve mag combustion, arcane concetration, Master of elements, elemental precison spokojnie powinien wyciagnac 250-290 k dmg w czasie walki. To ostanio bardzo popularny build. Mana/dmg ratio masz 5.4/1 a na frost 4.4/1 przy +dmg 500/coe/scorch buff. Zastanow sie nad takim build. Tylko takich fire magow musi byc ze 2 lub 3 oraz jeden od czarnej roboty budujacy scorch buff.
Np. cos takiego
>>click<<
No tak czy inaczej jak widac DPSu nie brakowalo (nie oszukujmy sie , flaski byly grane, ale 30 sekund to naprawde bardzo powazny zapas ktory pozwola sadzic ze bez flaskow tez spokojnie damy rade (probowalem cos wczoraj liczyc .. zakladajac ze flaski to 10% dpsu magow i lockow to powinnismy skonczyc z mniej wiecej 10 sekundami zapasu). Co do fire - build zobacze w domu, w pracy niestety sity z wow w nazwie matka korporacja poblokowala
Przyznaje ze generalnie sklaniam sie powoli ku fire. Tyle ze mam z tym zwiazane rozne bole
Primo musialbym wziac Idola z ZG i zarzucic na portki z Sartury (w fire maja jednak spooora przewage nad Netherwindami ;P). Secundo wymyslic cos z rekawiczkami (tych z Cthuna przerabiac nie chce - cos czuje ze jednak frost to jest to, albo wrzuce fire power na Netherwindy albo na glovesy z Domo). Tertio - jakos niedrogo wziac fire pierscionek z trashy w Naxx (wypasiony jest - nie oszukujmy sie
). Problemu z butami nie ma - zaloze Enigmy po prostu.
Chociaz z drugiej strony to
- uwielbiam iceblocka (wczoraj robilismy Spider Wing i gdyby nie IB to lezalbym prawdopodobnie na kazdym bossie)
- jestem zajebiscie przyzwyczajony do dobroci z Arcane ... clearcasting fajny, mana regen fajny, 8% many wiecej (4/5) fajne, POM fajny (no dobra .. to ma akurat okreslona przydatnosc w PvE) 3% dmg i 3% crita tez fajne ...
- podoba mi sie sytuacja gdzie firemagowie robia juz evocation, a ja sie zastanawiam czy lykac Mana Pota i czy sie troche nie zmarnuje ..
A z trzeciej strony to ogladam te filmy z Naxx i cieeezko tam frostbolty wypatrzyc. Jakis powod musi byc cholera ....
Sie rozgadalem ..