Sobtainer napisał(a):
Kumałem Curse vs Patch. Fajnie to wyglądalo z Pova FURY jak Casterzy na flaskach stali, na 1% dostał enrage i był JEB JEB JEB tancy down i patchwerk w strone magów z flakami zielonymi na wierzchu.
Zajebiście mam podniete na Naxx więc sorry że tak Dumam w przestrzeni sobie głośno
ale wierzcie mi, ktoś kto tam nie bił [only PTR a wiecie co tam się działo] i widząc Wasze spostrzeżenia na temat Naxx ma zajebistą reakcję mózgu i wyobraźni. Walki są zajebiste, jestem nimi rozjebany na maxa, zwłaszcza Patchwerkiem.
BTW QRACZEK Naszej rozmowy wczoraj, znalazłem mojego posta jakieś 1.5 miecha temu.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
hm...
zadam to pytanie tu i kieruje je tylko do magów lub osób które klimaczą ta klase.
Otórz, stwierdziłem że pasuje na 3 itemy z tier2. Dochodze poprzez glovsy do 5/8 tier i reszte pasuje.
I teraz pytanie do Was i prosiłbym o to, abyście mi w jakiś sposób doradzili i może wyprowadzili z błędu. Dlaczego chce tak zrobić?
Otóz, zamiast : spodni NW, wristów i butów chce zrobić mix:
• Ringo's Blizzard Boots
• Leggings of the Black Blizzard
• Bracers of Arcane Accuracy [MAM]
Generalnie jest to moim zdaniem zajebisty wybór jeżeli chodzi o +dmg. [Wtedy C'Thun był troche niedostępny jeszcze tak jak to dzisiaj jest]
Ale moje pytanie brzmi. Czy rezygnować z Gratisowego PoMa na rzecz more +dmg? to jest właśnie puenta tego topika.
Dalej myśle o tym, żeby łyknąć te piepszone buciory. Ogólnie blizz zjebał że glovsy wypadają z trio smoków a buty only z brooda. Bezsensu.