Hope napisał(a):
wiesz moja gildia tez robi wszystko sama jakos nikogo o nic nie prosimy a wskoczylem do niej jak dopiero zg zaczynali robic wiec nie mow mi ze tylko epicki zbieram bo mam moze z 4.
Zapominasz o tym ze Warcry to polska gildia, wiec nie jest to takie proste, sam wiesz co mieliscie po stronie ally, szybko sie wam wszystko rozlecialo, a mialem nadzieje ze jakies eventy sie zrobi wspolnie.
Problem to zrobic polska gildie od zera i utrzymac ja tak by dotrwala do mc/bwl , wiec nie wyliczam ci ile masz epikow tylko podejscie do gry, jesli cie bawi wchodzenie na nowy serwer po to by z miedzynarodowa gildia chodzic po epiki to twoja sprawa.
To samo dotyczy pvp, standart to zrobic 10 range by miec sprzet na pve, a osob po stronie hordy, ktora farmuje 14 range jest bardzo malo, zazwyczaj lataja po gildiach roznych, zrobia 14 range i pojda na inny, a takich ludzi jak widac po stronie ally jest sporo bo ostatnio wchodze na wsg i nadal te same nicki co byly 2 miesiace temu, mecza 14 range.
Zapewne jakb sie trafilo po obu stronach po rowno farmerow honoru to inaczej by to wygladalo, a kto jest dziciak to nie mam pojecia, chyba wszyscy bo to przeciez gierka dla dzieci