Ai napisał(a):
Kupie 10 kont, z kazdego z nich bede codziennie slac petycje ze botujesz, poprosze kumpli aby tez na ciebie slali i za tydzien dostaniesz bana. A jak bedziesz chcial sie dowiedziec dlaczego to cie oleja tak jak mnie.
IMHO jakby tak bylo to masa osob by juz nie grala.
Kiedys bylo bardzo popularne raportowanie botow "calym alliance".
Problem polegal na tym ze z czasem ludzie zaczeli to wykorzystywac do raportowania ludzi z wrogiego alliance - czesto zupelnie bezpodstawnie.
Dwa razy rozmawial ze mna GM jakis miesiac temu bo pomoc kupilem swoj drac bow na ebay (on wtedy z SA kosztowal 1mld adena na hinde... zreszta do tej porty niewiele osob go ma).
Ta plotke pierwszy raz uslyszalem podczas war z redemption i jestem na 99% pewny ze oni musieli naprodukowac tyle petycji ze jakis GM ruszyl dupe i musialem mu sie spowiadac ktorym charem craftowalem, skad wzialem krysztal etc.
P.S. Pisze na 99% pewny bo mogli mnie tez sprawdzac w zwiazku z trzepaniem farmerow (nie wiedzialem tego ale jak craftowalem bow to zrobilem go u goscia xdemon&angelx ktory u nas jest uwazany za czolowego craftera/vendora farmerow a jego gildia to w 90% boty).
Mogli w jego logach zobaczyc ze craft kosztowal mnie 5 baniek a pozniej w normalnym transferze dalem mu jeszcze 10 za nic (tak sie z gosciem umowilem - on chcial 10mln za craft, ja zaproponowalem 5mln za probe + 10mln jesli sie uda).
Ale ten GM ktory ze mna pierwszy gadal nie sprawial wrazenie jakby wiedzial co znaczy "check logs" - raczej ze spisal co powiedzialem i przekazal sprawe dalej. 2 dni pozniej odezwal sie inny gosc ktory powiedzial ze sprawa jest zamknieta i nie beda potrzebne screen shoty (chwala bogu zrobilem sobie screena z craftu na pamiatke) ale nie odpisal na mojego pytania skad im sie to wzielo.
Anyway gdyby GM patrzyli tylko po ilosci petycji kogo wywalic to z tej gry by sie zrobil konkurs pieknosci a nie PvP.