embe napisał(a):
Mozliwe ze sie gdzies zalapiesz ale marnie to widze, po co zaczynales na BL jak jest tyle innych serwerow gdzie poszukuje sie ludzi do gildii, akurat wpakowales sie na serwer gdzie twoje szanse znalezienia gildi dla dobrej zabawy ograniczaja sie do farta
No nie zupelnie, zrobilem postac na BL (horda), mam 18 lvl i od razu zlapalem jakas gildie, jasne ze to taka gildia co to moze pasc bardzo szybko (choc jest naprawde spora) - w jakiejs bardziej "zaawansowanej" mi powiedzieli ze od 40 - co calkiem zrozumiale. Moze u aliantow jest inaczej
. International gildie sa wszedzie jak chcesz polska to na innych serwerach marne szanse - ja wiem embe ze wasz Warcry sie trzyma i zycze wam jak najlepiej, ale cos mi sie widzi ze sami do takiego mc/bwl to jeszcze dluuugo nie pojdziecie. Po za tym zawsze wisi nad taka gildia widmo rozpadu, bo Ci bardziej zniecierpliwieni odejda i po zabawie. A brakow nie ma czym uzupelnic.
KromeR napisał(a):
ale pamietaj ze na polskich gildiach swiat sie nie konczy
Ja juz sie "wytluklem" w gildiach miedzynarodowych (zreszta w jednej ciagle raiduje) i w mniejszych polskich - teraz czas na duza polska. Nie ma jak wyskoczyc z nowymi znajomymi na browarka, a nie chce mi sie grzac do Turcji
.