Fabianek napisał(a):
zapomniales dodac twoim zdaniem. tak wiemy ally to ez-mode tyle ze patrzac na curse@stormscale ciezko sie z tym zgodzic bo maja taki sam progress jak ally gildie wiec Learn2play.
grats jezeli okreslasz progres na podstawie jednego serwera i 2 gildi.
Nie bede sie powtarzal kolejny raz na temat PvE, eazymode alliance i hardcore horde, bo to bylo walkowane juz duzo razy. Zauwazy jedynie ta roznice, kto gral zarowno horda i alliance w PvE i odczul to na wlasnej skorze. No ale Fabianek carebear ludek z serwera PvE nadal swoje
Fabianek napisał(a):
On topic ja mam zdecydowanie inne zdanie, moi leaderzy i magowie maja rowniez inne zdanie oczywiscie stosunek moonkinow do magow powinien byc 1:4, a z tego co wiem przymierzamy sie takze do 1 ferala wiec rozniez nie zgodze ze druid jest zepsuta klasa oraz ze dla hybrydowych klas nie ma miejsca wow'ie. problem z feralem jest taki ze niestety feral gear nie nadaje sie do leczenia, a +dmg to takze +healing no i ma sie wiadro many. jako przyklad przytocze sytuacje z wczorajszego rajdu, na Faerlinie 2MT healerow zdedzilo wiec wrocilem do humanoid form wymienilem bron i wesolo leczylem MT do konca bossa. Dodatkowo gdzies czytalem (nie przytocze zrodla) ze drood dostanie boosta do aura oprocz 3% (spell) crit bedzie dawala 3% (spell) dmg.
wiesz mozna brac moonkina do raidu, mozna brac feral druida ktory bedzie latal kotem i misiem w raidzie. Ale zauwaz ,ze raid osiagnie wieksza korzysc jezeli wezmie rogue zamiast druida w kocie, warriora zamiast misia czy maga/warlocka zamiast moonkina. Bo druid nie bedzie spelnial podczas jednej walki roli healera, dps w moonkinie/kocie i tanka w misiu z tego wzgledu ze nie mozna zmieniac sprzetu podczas walki.
Co do twojego przykladu na temant moonkina i healingu, to mnie smiech troche bierze bo napewno raid nie zawdziecza sukcesu sukcesu sowie ktora rzucaila pare starfire z dps mniejszym 3 krotnie od maga/warlocka a pozniej zaczela healowac w sprzecie z -500 do healingu, -100 spirita i 1500 many mniej, niz jakby miala normalny gear do healowania.
Dlaczego sadze ze Druid jest zepsuta klasa w WoWie ? Polecam zobaczyc loot table z Naxx - 18 bossow a dla druida itemow mozna policzyc na palcach jednej reki. Hybrydowy gear - poza 5 czesciami Genesisa z Aq40, w pozostalych instance ZG/MC/BWL/AQ/Naxx wogole nie ma hybrydowego sprzetu dla druidow.
Aha i ostatnie spostrzezenie - po 3 miesiacach od premiery WoWa ilosc druidow i warriorow byla taka sama. Obecnie juest 2 razy wiecej warriorow niz druidow. Polecam zobaczyc statystyki % klas w WoWie
Staty wziete z Censusa, tylko 60 lvl
Druid 8%
Hunter 15%
Mage 13%
Paladin 8%
Priest 11%
Rogue 15%
Shaman 5%
Warlock 9%
Warrior 16%
To pokazuje ile osob gra ta klasa i zauwaz ze coraz mniej osob gra druidami