Fabianek napisał(a):
21+reso druidziej sproboj pojechac maga podobnie ubranego do ciebie a nawet gorzej jako moonkin
Jest w tym co napisałeś trochę racji
. Nie wiem jak na innych serwerach lecz Moonkin build jest raczej bardzo nieczęsto spotykanym drzewkiem talentow, dlatego nawet o nim nie pomyslalem. Jesli chodzi o PVP są w sumie dwa dosyc popularne buildy (+ ew. jakas trzecia wariacja z 31 resto). Mianowicie OoC build -14/32/5 i hybryda feral/resto - 0/30/21 (ktorej sam w pewnym sensie uzywam).
Co do moonkinow... (to tylko moja osobista opinia) jest to bardziej "funnowy" build (np. dla tych ktorym sie znudzil stary styl gry). Imo nie jest zbytnio dobry ani w PvE (Nie ma co ukrywać, dps np. maga > dps moonkina. Chociaz magowie u nas uwielbiają aurę
) ani w PvP (Tak, wiem, ze moonkin potrafi walnac Starfire za 4 kafle
. Chodzi mi glownie o to, iz styl grania sową jest bardzo mało elastyczny i odrobinę prymitywny
). Ot, taka zabawka.
niebezimienny => Argumenty w stylu "ja bije druidow na luzie" są chybione w tego typu dyskusjach
. Ty moze bijesz druidow (chociaz zaraza wie jacy ci twoi druidzi są
), good for you. Za to ok. 95% pozostałych deep frostów nie
. Tu nie ma za bardzo o co sie spierac, to bardziej fakt niz domysl. Frost ma CHOLERNIE ciezko z druidem i przyzna to prawie kazdy jesli trzezwo bez "dumy" spojzy na to wszystko
. Kazda klasa ma z kims przewalone (jak np. rogue vs. hunter). Taka jest ta gra
.
PS. Pheh, zrobiła sie z tego odrobinę druidzka dyskusja
. Trochę nie do tego tematu ale coz...
.