Sylvian napisał(a):
Weź Ty się puknij w czoło Sou. To, że gospodarkę mamy rozpieprzoną przez boty to nie znaczy, że to jest normalna sytuacja. Chcesz mi powiedzieć, że gra została zaprojektowana pod boty?
Na poczatku pewnie nie ale teraz bez botow to bys sie mogl ubrac w worek po kartoflach
Sylvian napisał(a):
Jak można przygotowywać się do usuwania botów w grze, która jest dopiero robiona? Moża starać się zaprojektować ją tak i uzywać takich mechanizmów aby niedopuścić do występowania botów - nie sądzisz?
Normalnie. Wystarczy 1. Wymyslec ze sie bedzie egzekwowac regulamin 2. Tak wykombinowac dropy itp zeby ceny byly na przyzwoitym poziomie.
Sylvian napisał(a):
Co do tych "40 postów" to ręce mi opadły... jak byś nie zauważył to o grze ciągle nic nie wiadomo więc nie ma o czym pisać. Jak już się udało to przyszedł troll...
Równie dobrze można sie niczym nie podniecać, nie mieć zainteresowań i pracować 24/7.
Serio przypomina mi to motyw z jakiegos forum gram w super gry pl gdzie kolesie podniecaja sie 10 screenami i zapowiedzia ze zamiast 9 broni jak w poprzedniej produkcji tej firmy bedzie teraz ich 10 a ta 10 bedzie miala pocisk co sie kreci jak leci...
Samo to ze koreance robia ta gre moze juz dac wiele do myslenia... nie spodziewal bym sie czegos wiecej niz L2 z lepsza grafa