Alucreid napisał(a):
Sylvian napisał(a):
Ogólnie nie chce mi się wierzyć aby dali spoil rate na poziomie Weapon A, bo rynek by przstał istnieć po tygodniu.
A jak bylo z blejdami A? Po miechu na lionna som spadl z 350m na 100m, a dropa nie mialy takiego swietnego.
Co do samych spoilow, moim zdaniem bedzie podobnie do spoila ewa/ssa/bspsa/spsa.
A do dropa to hmm lilim kurtis knight drop maj/nm helm 1/19k, ten sam mob dropi ewa 1/21k wiec nie moze byc zeby dropil recke 1/30k bo byl by to totalny bezses
Sorry ale nie porównój spoila A blade'a do A helmet recipe. Zapominasz, że to jedna z najmniej dostępnych rzeczy w grze ATM. I choćby dlatego pewnie nie będzie spoila poniżej 1/xk.
Zresztą ja tam nie narzekam, sobie wyspoiluję tak czy siak a damn głowę, że ceny szybko nie spadną. Także dziwi mnie trochę tendencja ludzi którzy właśnie sprzedają cąły a grade stuff. Jest ich na tyle sporo, żę ceny faktycznie zaczynają spadać - tyle tylko, że może się okazać to o czym mówiłem: mało Bounty Hunterów i farmerzy będą trzymać dalej ceny. Co wtedy ceny wrócą w tydzień na obecny poziom.
@Nagrath: nie opłąca się spoilowanie CBP. Do 6x lev spokojnie możesz spoilować a.bones i na tym się najlepiej wychodzi.
Co do nudy - to sam sobie odpowiedziałeś. Dlatego właśnie jest tak mało BH i duże alliance cierią na ich brak. A konkretnie dlategosą duże bo więcej uwagi lkudzie poświęceją na jak najszybszym levelowaniu a do tego modelu BH jakoś nie pasuje.