Witam wszystkich forumowiczów MMORPG.PL Jestem administratorem Vanesis i jednym z założycieli dawnego WSAT'u. Pomyslałem, że warto wrzucić swoje 3 grosze do tego tematu.
Na początku chciałbym zwrócić uwagę na to, ze aktualnie modne jest śmianie sie z Tibii, obrażanie graczy, traktowanie ich jako niższej rasy i wypominanie skrajnych głupstw popełnionych przez niektórych. Ci wielcy dręczyciele prubują sie dowartościować samym faktem, że czegos nie znają. Sprawia im radośc śmianie się z kogoś kto poświęca swój czas inaczej niż on. Tak, to rzeczywiscie wyższa rasa ludzi. Najwznioślejszym osiągnięciem tychże pól-bogów jest stworzenie wizerunku tibijczyka jako zakompleksionego małolata o niskim poziomie inteligencji i maniakalnym spojrzeniu. A skąd te stereotypy? W większości zostały wykreowane przez głodne sensacji media. Osobiscie chce mi sie płakac z tych pseudo-dokumentów stworzonych bardzo nieprofesjonalnie i biorących za reprezentatywne nadpobudliwe dziecko z meblem w ręce.
Sam nie gram w Tibię od ponad roku i z dystansem podchodzę do tej gry, lecz mam prawo ja oceniać, gdyz zpędziłem w niej dużo czasu, pewnie wiecej niż wszyscy pół-bogowie, chodź nie znam dokładnych danych i wiem nieco więcej niż rzesze ludzi lansujace sie na nieznajomosci tematu.
Zematis napisał(a):
Nie jestem bynajmniej wscipski, przemawia przeze mnie czysta ludzka ciekawosc...
O gustach się nie dyskutuje. Nie mówię, ze pan wyżej jest głupi, ale pomylił literkę co dało komiczny efekt. Moze nieco nieprzyzwoity.
Nóż - używany przez psycholi do zabijania kobiet ze szczególnym okruciństwem, dawniej podstawowe narzędzie tortur, broń służaca zabijaniu, jedna z niewielu bedąca powszechnei dostępna bez zezwolenia.
NOże są złe! Stzreżcie swoje dzieic przed nożami! Podobno jcyś idioci mówili, że one moą być użyteczne w kuchni, ale to jakieś kretyńskie wymysły, Ważne, że w TVN mówili, że noze wymyślił Giertych.
Osobiscie nie uważam się za pól-boga, wiec kończe temat. Dziękuje za wytrwałosc w czytaniu