Fabianek napisał(a):
a jest jakies zabezpieczenie przed tym, np. jakis bank albo schowek albo nie wiem magazyn czy zawsze sie wszystko nosi "przy sobie" ?
@Xanth co do tego czasu to wiecej niz wow?
Na kazdej stacji mozesz trzymac swoje smieci, ale stacje nie sa zlinkowane. To co wlozysz na jednej stacji, to tylko na tej stacji wyjmiesz. Jesli kupisz cos na odleglosc, bedziesz musial po to zaiwaniac osobiscie.
Wiecej i... nudniej. Do dzis snia mi sie koszmary, jak odpalalem ezmacro na kopanie asteroid i szedlem spac, a rano sprawdzalem, ile mi sie nakopalo rudy i czy statek mi sie gdzies nie zawiesil. Oczywiscie mozliwe to bylo tylko w high sec systemach, czyli moglem w ten sposob kopac tylko slabe rudy. Jak chcialem ukopac cos lepszego, to musialem warowac przy monitorze i reagowac na wszelkie zaczepki, w innym wypadku dlugo by nie trwalo, zebym sie musial klonowac (wraz z utrata statku, podzespolow z niego i urobku oczywiscie) A przez pierwsze tygodnie gry kopanie asteroid to praktycznie jedyne zrodlo zarobku (pozatym i tak nie masz skilli i kasy na jakis sensowniejszy statek niz badziewna fregata, wiec prawie nic wiecej poza kopaniem nie zrobisz)
Oczywiscie zeby nakopac sensowna ilosc rudy, trzeba pare ladnych godzin poswiecic ziewajac w monitor
X.
PS. Pewnie do dzisiaj wisza gdzies po systemach moje kontenery, chyba ze wprowadzono ich niszczenie z czasem. Kiedys po 2 miesiacach sie zalogowalem i kontenery wisialy nadal