RoozTer napisał(a):
Tidus ja mam k600i, bardzo elegancki telefonik, obslugujacy umts, ladna obudowa i stylistyka, jedyny bol to brak karty pamieci, ale to raczej dla osob ktroe uzywaja aparatu telefonicznego jako odtwarzacza mp3. Zdjecia wychodza calkiem niezle w 1.3mp, swietnym dodatkiem jest oslona na obiektyw. I najwiekszy plus nowych SE - wyswietlacz. Bije na glowe wszystkie inne. Ja z free sajta bawie sie zazwyczaj motywami etc, wiec wyswietlacz przy k600i wyswietla je pieknie. W sumie zadnych wad szczegolnych nie ma. Jak najbardziej polecam, jedyny na jaki moglbym go zaminic to SE k750i.
KreMas napisał(a):
Ja bym polecił SE k750i bardzo dużo ma opcji tylko ,że jest troche stary
Obecnie to wg mnie telefon z najlepszym aparatem. A ze nie jest to jakas nowenccja... No coz, ten telefon to jeden z najbardziej zaawansowanych technoligicznie aktualnie, mozesz zapytac w salonie GSM, chyba tylko comunicator jest bardziej skomplikowany. Co do funkcji to od k600i rozni sie wlasnie tym ze ma slot na karte i aparat 2mp.
A nie wolisz k800i z 3,2 mpix ? ;]
Btw telefonow, ja aparacik z pstrykaczem mialem juz dosyc dawno temu i mi sie taki bajerek przejadl, wole sobie cos poogladac, albo posluchac muzy w ekstremalnych warunkach. ;] Calkiem fajny fonik do takich celow to motka mpx220, to taki maly komputerek z prockiem, ramem i windowsem. ;]