Vercin napisał(a):
Skoro juz jednak upieracie sie aby porownywac te dwie gry to musze sie jednak zgodzic iz ilosc dostepnych stakow kosmicznyw w wow porwnaniu do eve jest zalosnie mala
Ale nikt ich nie porownuje i ktokolwiek gral dluzejej w EvE niz 15 min wie dlaczego. To zupelnie inny rodzaj rozgrywki. Diametralnie rozny.
Shadhun_ napisał(a):
No niektórzy czują sie bardziej leet jak pojeżdzą po wowie, może liczą na zaprzyjaznienie sie z forumową starszyzną ?
Rozumiem że wczoraj spędzając 8h na tłuczeniu paru rodzajów misji od kill agenta w kółko robiłem cos bardziej szlachetnego i inteligentnego niż raidowanie naxx z moja gildia ? Tak właśnie czułem jak dzisiaj wstałem, że jestem lepszym człowiekiem.
Trzeba sie uczyc jezykow
Misje sa dosc ciekawie opisane ale tylko na poczatku (via wow). Potem sprawdzasz tylko gdzie i kogo zabic
Swoja droga jak juz chyba ktos tu napisal, na dluzsza meta nudne staje sie to warpowanie miedzy sektorami i latanie po bog wie ile zeby doleciec stad tam...
Nie wiem, ale ciekawi mnie czy gra w korpie _zdecydowanie_ rozni sie od takiego nudnego robienia misji.
Ps. zrobilem za 3 podejsciem misje na ktorej znajomy stracil 3 statki (sam stracilem jeden przez nieuwage i niedocenienie NPC). Teraz wpadam i kiluje wszystkie misje ogladajac tv... Drugi WoW i farma,
Swoja droga nie wiem co i w jakim kierunku ksztalcic. Modulow jest tak duzo. Robienie lerninow na trailu mija sie z sensem na dluzsza mete....