Fabianek napisał(a):
jesli zaliczasz sie do nich to faktycznie ciekawe ma
żenia
Zdyskredytować wypowiedź znajdując jednego orta + dodać wiele mówiące "lol" i jakiś krótki tekst nijak mający się do komentowanego fragmentu.
Way to go.
Powiedz mi jak będziesz gotowy naprawdę odpowiedzieć na to, co tam napisałem.
Fabianek napisał(a):
pozyjemy zobaczymy, zauwaz ze patch jest za free a za BC trzeba zaplacic
Sam dalej zaznaczasz, że hardcore raiding gildie są pełne graczy uzależnionych od WoW'a. Myślisz, że nie kupią oni dodatku żeby, chociaż spróbować?
Goatus napisał(a):
IMO najpewniejszymi klientami są gracze, którzy nawet nie zaglądają na forum. Grają od roku dla funu z przyjaciółmi, logują się kilka razy w tygodniu i mimo iż nie mogą robić end game to dalej uważają wow'a za grę bardzo dobrą i godną płacenia 12$/mc.
Fabianek napisał(a):
moze uzasadnisz dlaczego? bo ja uzasadnilem
Uzasadnienie masz w tekście. To, że go nie widzisz to już nie mój problem.
Fabianek napisał(a):
tego kto sie przesiaduje po kilka godzin dziennie, dlatego ze jest "uzalezniony"
I przegryza się, przez content 10x szybciej niż casual, więc jest znudzony 10x szybciej i potrzebuje nowego contentu 10x szybciej albo zmieni grę?
I highly doubt it
Fabianek napisał(a):
wlasnie....quit a to jest cos czego blizzard nie chce
Ciekawe, jakoś nie bardzo przestraszyli się kiedy raiding gildie mówiły "Raid or die” niestałym (twoim zdaniem) casualom. Myślisz, że przejmą się, kiedy casuale mówią to wiernym i oddanym raid gildiom?
Fabianek napisał(a):
jakies zrodlo statystyk?
Tak. Common sense.
Fabianek napisał(a):
to twoim zdaniem a zdaniem gry do lv61 jest 247k expa co po przeliczeniu daje ze mi ~3+levele
Again. Zastanów się zanim coś napiszesz. Skąd pomysł, że Blizzard, w BC pozwoli ci lvlować tak szybko jak w podstawce? To, że teraz pisze ci, 247k na lvl 61 nie znaczy, że tyle będzie trzeba na ten lvl w dodatku. Jak już powiedziałem _imo_ lvlowanie będzie znacznie wolniejsze. Może się mylę, ale zakładanie, że liczba exp na lvl 61 będzie taka sama jak w dniu wyjścia wow'a kiedy takie detale na temat dodatku na pewno nie były jeszcze ustalone jest, co najmniej ryzykowne.
Fabianek napisał(a):
to dlaczego blizz wspolpracuje z "pro" gildiami a nie z casualami?
hint:
http://www.worldofwarcraft.com/communit ... tions.htmlJak mają współpracować z mniejszymi gildiami skoro do zrobienia end game potrzebne jest 40 osób? To chyba oczywiste?
Zresztą co moje stwierdzenie
Ludki po aq/nax != community wow'a ma do twojego
Blizzard współpracuje z pro gildiami?
Dla ciebie oznacza to, że pro gildie w jakiś sposób reprezentują poglądy większej części społeczności WoW'a? Chyba nie specjalnie...
Nad interpretujesz fakty IMO.
Fabianek napisał(a):
jesli sadzisz ze bedziesz mial jakikolwiek progress w jakims "naxx" w wersji dla lv70 jak nie bedziesz sie godzinami uczyl kazdego bossa to n/c
Może zanim zaczniesz używać sformułowań typu "n/c" itd. naucz się czytać ze zrozumieniem hmm? W pierwszym akapicie napisałem wyraźnie, że istnieje na pewno masa małych gildi i casuali czekających na nowe trudne instancje, które nie będą wymagały 40 ludzi tylko mniej. Nie chodzi o to, że nie potrafią/nie chcą robić trudnych instancji. Chodzi o to, że nie mają 50 osób w gildi i nie chcą mieć takiej liczby.
Jeżeli dalej nie rozumiesz to już nic ci w tym nie pomoże.