Witam jestem nowym użytkownikiem na forum choć nie ukrywam że od dłuższego czasu tu zaglądałęm
Już kilka tygotni gram w SWG i osiągnąłem swoją postacią 46 lvl ( Spy ). Jak do tej pory głównie przechodziłem podstawowe questy z Legacy ale po dojściu na Talus i wykonaniu ostanich questów dla Selonian zauważyłem, że nie mam update, stąd też moje pytanie - czy seria Legacy Quest kończy się na Talus ? Spodziewałem się że obejmuja ona wszystkie planety
. Czy może jeżeli to nie koniec powinienem porozmawiać z jakąś postacią bym mógł dalej wykonywać główne questy ? Prosze o odpowiedź forumowiczów.
Mam jeszcze jedno pytanie - jeżeli Legacy Quest kończy się rzeczywiście na Talus to jakie powinienem robić dalej questy pasujące pod mój 46 lvl - na jakiej planecie ? Bo obecnie wróciłem na Tatooine i robie zadania poboczne ale mało punktowane - więc raczej jest to na zasadzie zaliczania zaległych zadań
Zastanawiałem się też nad wybraniem frakcji - chce przystąpić do Rebelii swoim szpiegiem, dlatego chciałem się dowiedzieć z jaką postacią mam porozmawiać bym został zrekrutowany do Sojuszu Rebeliantów ?
To dla mnie ważne bo nie moge nawet robić misji rebelianckiego pilota bo Commander De'la Socuna informuje mnie że nie szkoli przemytników i innych szumowin
A ja chce zostać Rebelem tylko poprostu nie wiem jak
Będe wdzięczny za wszelkie wskazówki i porady