Cytuj:
Nie podoba sie dodatek to go nie kupujcie, a nie robicie jeden wielki cyrk i pieprzycie ze wyjdziecie z gry, bo nie wyjdziecie dobrze o tym wiecie, dalej bedziecie robic to co robicie, a to ze nie powiekszy sie wam pole manewru przy wejsciu dodatku to juz nie problem 90% normalnych graczy w wowie...
dobrze wiemy ze gra bez dodatku nie bedzie miec sensu wiec oszczedz sobie
Cytuj:
nie moge taraz znalezc linka do posta blue, ale z ich szacunkow tylko ok 20 % graczy WoWa widzialo cos wiecej nic MC z raidowych instance.
KIEDY widziales? przed rokiem gdy pierwsze gildie kilowaly razorgore the untamed/
Cytuj:
Ludki co sie tulaja po aq/naxx sa mniejszoscia na serverze
naprawde nie wiem skad takie u was przekonanie. W aq u mnie na serverze siedzi wlasciwie kazda gildia ktora powstaala 9 miesiecy temu. reszta gildi to i tak alty i nie siedza dlatego ze ludzie przekladaja raidy mainami nad raidy altami
Cytuj:
Wyobraź sobie, że casual =! noskill. To po prostu ktoś, kto nie poświęca wow'owi całego swojego życia
gdy zaczynalem pvp i nie poswiecalem mu cealego zycia tez myslalem ze jestem dobry. Dopiero jak raidowalem dlugo po 20 godzin dziennie przekonalem sie ile rzeczy po drodze sie nauczylem.
Cytuj:
Cytuj:
Fabianek napisał:
hmmm moze najpier zdefiniuj fun bo dla mnie fun to wlasnie 1st kille a nie levelowanie.
Again. Dla ciebie != dla community wowa
mysle ze dla 99% graczy first kill na serverze bylby super funem gdyby tylko byli go w stanie zrobic
Cytuj:
To, że teraz pisze ci, 247k na lvl 61 nie znaczy, że tyle będzie trzeba na ten lvl w dodatku
wartosci exp per level raczej sie nie zmienia tak jak kiedys tak teraz bedzie powolutku coraz wiecej jednak mysle ze blizzard zrobi cos z repeatable questami szczegolnie tymi do ktorych mozna gromadzic itemki