Dhoro napisał(a):
Dziwne ze polowa twoich postow powstala wlasnie tam i wbrew pozorom ~60% userow 'darmowych' potrafi normalnie dyskutowac wiec nie wiem skad tak dzika nienawiesc do tego dzialu, a to ze ja tam moderuje nie ma chyba zadnego znaczenia. Wg. mnie jestes po prostu kolejna 'gwiazda' ktora poswieci max z 2 tygodnie po czym zgasnie, bylo juz ich kilka (nascie?) i wszystkie zniknely. Przypomne Ci rowniez o tym, iz idea forum jest dyskusja, a jesli nie potrafisz dyskutowac to nie powinno Cie tu byc. Krzyz na droge.
Napisałem dwa posty w darmowych z czego jeden został skasowany przez ciebe albo Zychoo'a. Wiesz cieszę się bo natrafiłem na równego sobie (ciebie) człowieka który stara się ze mną kłócić i reaguje na moje ataki (reszta poza RoozTer'em raczej olewa to). I właśnie fakt, że to już twoja trzecia odpowiedź na mój atak w twoją stronę dowodzi, że stoisz jeszcze niżej na szczeblu rozumowania niż ja (dokładniej charakter jaki kreuje na tym koncie) bo dajesz się sprowokować (ah oh żebym to ja napisał ostatni). Wiem czym jest idea forum lepiej niż ty. Może i masz rację, że niedługo przestanę pisać z tego konta i założę sobie kolejne na którym będę dbał o swoją reputację albo wogóle przestanę pisać tylko powrócę do stanu biernego czytelnika. Ale do tego czasu jeszcze może trochę minąć więc teraz dhoro, S-T-F-U !
P.S. Ashton widzę, że skasowałeś swój post w którym przyznawałeś mi rację, czyżby szybka zmiana punktu widzenia ?