UWAGANiniejszym postem zakańczam swoją działalność rozrywkową na tym forum. Chciałem z całego serca przeprosić wszyskich których uraziłem/zbluzgałem i tych wszystkich którzy w jakiś sposób czują się dotknięci moimi słowami. Większość wyrażonych przezemnie opinii jest nieprawdziwa (przynajmniej dla mnie), a zaprezentowane były tylko po to, żeby wywołać lawinę oburzonych wypowidzi które wywołują u mnie histeryczny śmiech (za to zdanie też przepraszam). Tak naprawdę uważam większość ludzi wypowiadających się tutaj za inteligentnych i takich ogólnie "z jajem". Tym sposobem wracam tylko do czytania (co pewnie niektórych ucieszy) ewentualnie, za jakiś czas, założę nowe konto i jak każdy normalny człowiek zacznę lamerskim pytaniem żebyście mogli mnie zbluzgać i później pokornie będę parł do przodu podlizując się komu tylko mogę. Do zobaczenia w grach (pewnie w DFO najszybciej, już się doczekać nie mogę). A tak na zakończenie to niektórzy tutaj naprawdę by się zdziwili gdybybym powiedział z kim z was grałem w jakiego mmo, nie żartuję.
Papa.
P.S. Teraz pewnie nastąpi seria tekstów takich jak "wypierdalaj" ale wiem, że mogłem sobie zasłużyć.