Phist napisał(a):
W 'nie-1v1' jest niestety calkiem odwrotnie i WSZYSCY szanujacy sie, high lvl BD z dobrego pvp klanu/ally moga to potwierdzic.
hehehe. Dobre, dobre.
Pewnie dlatego nigdy nie widziałem Jaida, ani DarkToya w tych dualach.
A to prawdopodobnie najlepsi BD na Bartzie - obaj byli/są w najmocniejszych ally na Bartzie, obaj co najmniej raz byli Hero.
Drogi kolego. Do mass PvP BD używa łuku, a nie duali.
A do PvE nie ma lepszych niż z Focusem.
Phist napisał(a):
BD w mass to BUFFER ( tak jak SwS, ktory rowniez najlepiej sprawuje sie w stuffie "tanko-podobnym" ), ktory ma jak najdluzej ustac i dawac Dance.
BD to nie buffer tylko support knight.
Na sytuacje krytyczne ma UD i spamowanie CP/HP potów.
Link do filmu prezentującego o co biega na końcu posta.
Koleś faktycznie ma HP duale A, ale na samym początku walki switchuje na SB w/ QR.
Co oznacza, że od razu ten bonus traci.
Ja już przerabiałem konfiguracje z HP z marnym efektem. (vide moje testy NM set)
Róznica była, "znaczna", 3 sekundy dłużej byłem na polu walki.
I zawsze zdychałem jako jeden z ostatnich.
Jak będziesz miał high level BD to pogadamy.
Alucreid napisał(a):
Tutaj sie nie zgodze, sam znam paru high lvl bd ktorzy wlasnie na PvP zmienili buildy z DD na "tank".
Tylko dlatego zeby w pvp nie byc na 1 crita, wiekrzosc high lvl bd zaklada albo oe doom albo ic, duale tallum*dle badz dama*kesh, a tattoo daja +5con/-5str.
Od tego ma się UD i spam CP/QHP.
Tych krytyków musi być co najmniej 6 bez używania CP i QHP.
(mówię o mojej konfiguracji)
Co oznacza, że musi Cię namierzyć całe archery party. A wtedy i tak jesteś martwy bez wględu na ilość HP.
Chyba, że masz tyle szczęścia i skilla jak koleś z filmu, do którego link
tutaj.
Aaa. Jeszcze jedno. Życzę im powodzenia na olimpiadzie.
Niezły pożytek będzie z nich także w PvE. Dorf będzie od nich robił większy damage.
PS. Tallum*DLE to są jedyne duale które się nadają pod Olimpiadę i są lepsze od high overenchantowanych Tsu*SLS i Kesh*Kesh.