To dla wszytkich milosnikow lancuszkow szczescia
Otrzymaliśmy prośbę ciężko chorego konia z Mongolii o przesyłanie mu pocztówek z życzeniami końskiego zdrowia. Koń ów cierpi na nieuleczalną (odczłowieczą) chorobę – podatność na iluzję. Pozostało mu więc niewiele realności do przeżycia. Dlatego jego największym marzeniem jest zostać przed śmiercią wpisanym do Księgi Rekordów Guinessa, jako adresata największej liczby pocztówek z życzeniami końskiego zdrowia. Prosimy więc o wsparcie mongolskiego konia przez wysłanie tego listu dalej w celu kontynuacji łańcuszka szczęścia.
Wypelnijcie se ta ankiete
PPP
1. dzisiejsza data............... wczorajsza data................
2. Proszę o przyjęcie mnie do:
Legionu Dynamicznej Niezgody,
POEE,
Bawarskich Iluminatów,
wszystkich wyżej wymienionych,
żadnego z wymienionych,
innych (wyszczególnić!) ..............................................
3. Imię .......................... Święte Imię ................................
Adres.......................................................................................
4. Rysopis: Urodziłem się: [ ] tak, [ ] nie; Oczy: [ ] dwoje, [ ] więcej; Wzrost: ........m3
Ostatni raz byłem u fryzjera ......................., powód .......................................................
Rasa: [ ] koń, [ ] człowiek;
Iloraz inteligencji: [ ] 150-200, [ ] 200-250, [ ] 250-300, [ ] ponad 300
5. Życiorys: Edukację ukończyłem mając: [ ] 1 rok, [ ] 2, [ ] 3, [ ] 4, [ ] 5, [ ] 6 i więcej lat.
Na osobnej kartce papieru sporządź listę uwzględniającą każdą pracę, z której zostałeś zwolniony
(np.) po 1990 roku.
Na osobnej kartce papieru oznaczonej znakiem „poufne” wyszczególnij wszystkie epizody
psychotyczne, których doznałeś w ciągu ostatnich 24 godzin.
6. Podchwytliwe pytania mające na celu określenie osobowości:
Wolę raczej: a) mieszkać w szopie, b) grać w grupie rockowej, c) jeść dżdżownice.
Noszę obsceniczne tatuaże ponieważ ........................................................................
Przestałem gwałcić małe dzieci: [ ] tak, { ] nie, powód: ......................................
7. Autoportret (technika dowolna)
8 Podpis: .....................................
Srx za glupoty ale bez uo mozg (mimo niewielkich rozmiarow) mi sie lasuje