Alucreid napisał(a):
Razparuk napisał(a):
Alu nie przeczytałeś dokładnie albo nie chcesz zrozumieć co napisałem...BEZ TAGU UGRYź SIE W 4 LITERY. Na 77 czy 78 siedzieć w Aden i walić shout LFG?
No sry...tak to się party nie znajdzie.....
No jakos sobie radzilem do 72, bez clanu tylko z fl...
Z tym ze ludki w c4 nagle spod ziemi wyciagali prophetow/se.
Wiesz ile razy mialem party jak byl 56-60lvl prop oop? bo "ktos mial:, i proste potem mnie nie brali do aprty, bo ani healer, ani jzu buffer, a DD z somem to zajebisty bylem...
Moze u was tak jest, ze 50% ludzi ma 2 accounty ale na innych serwerach niekoniecznie - u nas w klanie na 30 osob tylko 4 maja buffboty (3x SE i 1x PP).
Prawda jest taka, ze jak nie levelujesz z ludzmi (chinczykow nie licze jako ludzi - ale nie z powodow rasistowskich
) to Cie nikt nie bedzie bral do party.
Ja mam niby postac party-friendly a zadko mi sie zdarza zebym cos znalazl przez shout albo party matching. A z ally mam invite praktycznie od razu po zalogowaniu sie (i ku mojemu zdziwieniu nie tylko na spotach gdzie faktycznie sie do czegos przydaje ale i np. w toi10 gdzie spoilami mozna se dupe podetrzec).
Cytuj:
Luzik... To ze ktos jest lepszy niz wy nie znaczy ze go trza nie lubic ^.^
O ile kogos z waszego serwera mozna posadzac o to ze nie lubi Alu bo mu zazdrosci czegokolwiek to posadzanie goscie z bartza o to jest smieszne.
Ethan'a najprawdopodobniej denerwuje, ze ktos kto "mial okazje obserwowac BD" uwaza ze wie wiecej od kogos kto bez zadnego botowania wyciagnal BD na trzecia profesje.
I ciezko mu odmowic racji choc moim zdaniem nie ma jednego czy dwoch "jedynie slusznych" buildow dla danej klasy. W L2 wogole nie ma czegos takiego jak "build" bo to, czy sie zalozy majestica, DC, NM czy tallum i co sie wezmie w lape => nie wiem czy pare ciuszkow zasluguje na dumna nazwe "builda". Kazdy ekwipuje postac jak chce i ZAWSZE znajdzie sie taka sytuacja w ktorej jeden armor bedzie sie lepiej sprawdzal od innego. Dyskutowanie wiec o tym ktory jest lepszy a ktory gorszy lekko mija sie z celem - jeden bedzie lepszy w jednych sytuacjach, inny w innych - kwestia tego ktore NAM sie czesciej przytrafiaja i przed jakimi zagrozeniami chcemy sie w pierwszej kolejnosci zabezpieczyc.