Sharlin napisał(a):
No tak faktycznie trzeba pokazac przydatnośc / przewage jak narazie ja pokazałem filmik w którym feral druid terroryzuje (Może nie najlepszych graczy ale filmik jest ) graczy , a Wy (wszyscy ;d ) jak narazie stwierdzacie tylko " Feral druid jest o niebo gorszy od caster'a " - Powody ? Dowody ? Argumenty ?Cokolwiek prócz " Caster jest lepszy bo testowałem " ? Jeśli tak poprosił bym ...
wyzej wymienilem Ci kiedy feral jest faktycznie lepszy a teraz pozwol ze ci przytocze sytuacje kiedy caster jest lepszy:
- feralem nawet w aq/naxx gear mozesz rogue naskoczyc jesli rogue ma 45% evasion
- do warriora z kalimdor revenge a tymbardziej z Dark Edge of Insanity lepiej nie podchodzic na zasieg jego broni bo to sie konczy najczesciej zgonem
- gonienie FC: mount, NS, root
- root, nature grasp, starfire moonfire insect swarm kite moonfire insect swarm kite...i tak do momentu az nie procnie nature grasp wtedy wroc do punktu starfire na to nie ma mocnych meele
- dostep do heala bez zmieniania formy
- dobremu magowi to sobie mozesz naskoczyc w feralu, chodz z drugiej strony dobremu priestowi mozesz naskoczyc w caster form
- duzo latwiej nabic CP na AV uzywajac caster form niz ferala