trade napisał(a):
KromeR napisał(a):
I tu sie grubo mylisz, ale z textu wnioskuje ze za to Ty jestes za szczylowaty zeby to zrozumiec. A moze to poprostu brak inteligencji podszyty pseudomadrosiac rodem ze spotow TV.
Nie wiem ktora z tych opcji lepsza/gorsza. Sam wybierz ktoras dla siebie.
Typowy frajerski tekst pisany przez idiotów czyli wyzwanie człowieka od szczyli/gówniarzy następnie doczepienie się do jego inteligencji, a na koniec beznadziejna pointa. Pozwól, że napiszę w twoim stylu:
Ty dzieciaku, brak ci inteligencji, zrobiłeś błąd (ja pierdolę tragedia) w wyrazie "pseudomadrosiac" (tak to jest jak półinteligent chce napisać bardziej skomplikowane słowo), wymądrzasz się nie wiem po co pewnie żeby się dowartościować. Jak nie masz co robić to weź gówno i się ślizgaj.
No i co, fajnie jest czytać takie gówno ? Mogłeś się bardziej wykazać.
Wymadrzam sie bo mnie smieszysz. A gowno juz mam. I wlasnie sie po nim slizgam. A raczej po tobie
Ps. Wiedzialem ze sie przyczepisz do tego slowa. No coz. Czeski blad i pospolity jak sie pisze szybko. Przyznaje, ze nie chcialo mi sie edytowac posta zeby to poprawic, choc do tej pory mnie to mierzi.
Ale przeciez trzeba czyms podeprzec swoje pierdolenia a jak nie ma sie do czego przyczepic to trzeba sie przyczepic do tego co jest nie?
Proponuje jeszcze bark polskich znakow.
Ja moge tylko podsumowac ze "z dupy wyszedles i gowno wiesz"
I tak. Milo mi sie czyta twoje wypociny bo przynajmniej mam czym nude w pracy zabic.
Wiec dawaj dalej gowniany ludku