MagPS napisał(a):
Qraczek napisał(a):
Ja pierdziele ...
czy tak trudno zrozumiec ze gdyby ktos zamiescil nastepujacego posta w topicu "rzeczy smieszne"
Cytuj:
http://www.onet.plOmg ... lololol .... jakie nooby
to takze zostalby zjebany ?
czytasz wszystko czy tylko to co tobie odpowiada?
zreszta Fabianek nic takiego (lub podobnego) nie napisal wiec nie tworz teorii
Czytam wszystko, mam sporo czasu
Nie tworze teorii , a przyklad mial w zalozeniu byc tylko podobny. Ale ze mam czas to rozlozmy post Fabiana na czesci pierwsze.
Fabianek napisał(a):
tak "natchniony" ta aukcja huntera60 poszperalem sobie w innych 1 jest nawet ciekawa ale reszta to zenada np.:
http://allegro.pl/item121558417_konto_6 ... egap_.htmlW tej aukcji nie ma nic zenujacego. Tak po prostu.
Fabianek napisał(a):
a w tresci: Postać ma około 120 fire ressistance więc ze znalezieniem sobie dobrej gildii nie powinno być problemu.
lol?
Co w tym smiesznego ? Kiedys na starych serwerach , jak gildie myslaly o MC / BWL dobry FR byl bardzo istotny. Podobnie jest w tej chwili na serwerach mlodszych. Co w tym smiesznego ?
Fabianek napisał(a):
pomine fakt ze ten mag nadaje sie tak samo do aq tak samo jak moj alt (ma podobny gear) no ale to juz inna historia w kazdym razie polecam tresc aukcji calkiem zabawna a przyklad o FR to tylko jeden z tych bardziej smiesznych
Nikt w auckji nie pisze ze mag jest "do AQ". Smiesznosc aukcji dla Fabiana opiera sie na nie zrozumieniu jej tytulu.
I teraz konkluzja.
Daleki jestem przypierdalania sie do ludzi bez powodu. Natomiast w tym przypadku, zamiast smiesznej aukcji Fabian umiescil smiesznego posta, wynikajacego z niezrozumienia. I zdecydowana wiekszosc ludzi, kiedy to forumowicze zwrocili na to uwage zareagowalaby "Hehe .. no faktycznie dalem dupy" albo "Hehe , faktycznie moj blad". Problem w tym, ze Fabienne zaciecie broni swoich racji i ma zasadnicze klopoty z przyznaniem sie do tego, ze faktycznie to jego blad, a w calej sytuacji smieszny jest blad jego, a nie sprzedajacego.
Lepiej sie chyba nie da wytlumaczyc.
Pomijam fakt, ze niedlugo pozniej ktos uzywa pewnego uogolnienia mowiac ze "wszyscy tu Fabianka nie lubia" (oczywiscie - naduzycie, ale bardzo czesto ludzie tak po prostu mowia), a Fabienne zaczyna sie klocic, czy moze sa to wszyscy, polowa, czy moze 23,8% + ciocia Stasia ...
No przeciez to sie po prostu prosi o flame'a , niestety
A problem wynika z najogolniej rzecz biorac z tego, ze Fabienne (niestety podobnie jak czesto ja) nie myli sie. Jego zdaniem