Qraczek napisał(a):
To precyzuj od razu, a nie uogolniasz
GM jest wizytowka kazdej gildii -> kkthxbai
Cytuj:
Wspolczuje. Szczerze. I zastanawia mnie jak wrazliwym trzeba byc, aby tak zareagowac. Ale niewazne
Jako ciekawostke powiem ze ja wszedlem na strone, stwierdzilem "oooo .. kuurwa ...", po czym wylaczylem ja. Natomiast zastanawia mnie Twoje "po 1st zdjeciu" ... Jakos nie zauwazylem zeby bylo ich tam wiecej niz to jedno. Za przeproszeniem - drazyles temat czy co ?
nie udawaj glupszego niz jestes, skoro znalazlem jedno to chyba prosto wywnioskowac ze sa inne
Cytuj:
Alez ja doskonale zdaje sobie sprawe o czym jest ten board drogi Fabianku. Tylko widzisz, natura boardow, czy tez forow jest taka, ze to glownie uzytkownicy decyduja co sie na nich znajduje i niestety korzystajac z boardow musisz liczyc sie z pewnym ryzykiem. Problem w tym, ze zdecydowana wiekszosc postow na tym forum, ma z WoW niewiele wspolnego, a jednak nie bulwersuja Cie one az tak bardzo.
coz offtopic offtopiciem a gej foty gej fotami jesli dla ciebie nie ma roznicy szczerze wspolczuje.
Cytuj:
Fabienne, tak szczerze. Czy rownie oburzony bylbys gdyby Twoj nick nie byl w to wplatany ? Zreszta na co ja licze. Odpowiem od razu za Ciebie.
Fabianek: Tak, bo to nie chodzi o mnie tylko o to ze to board o WoW.
Zgadlem ?
coz sam sobie odpowiedziales to nie musze nic dodawac
Cytuj:
To teraz jak to sie ma do wczesniejszej dyskusji:
Fabianek: O jaka smieszna aukcja. Koles pisze ze na AQ, a sprzet chujowy. Hahahah. (to tak w duzym skrocie)
Sarmata: Fabian, AQ to nazwa serwera ....
Rayla: Selfown Fabie
Niebezimienny: Srednio smieszna ta aukcja fabianku ...
Buffchef: Fabianek leszczu ; 1. wklejasz _nieśmieszne_ linki; 2. nie rozumiesz prostego sformułowania "postać na serwerze"; 3. nabijasz się z noobów, aby podnieść swe ego "pro" gracza;
Fabianek: Ojojo .. ja biedny, ownd by kurwa ppl ...
I gdzie tu rzeczone prostactwo ? Bo ja jakos nie bardzo potrafie sobie wyobrazic (w standardach forumowych) delikatniejsze zwrocenie komus uwagi ze dal tylka (i bynajmniej nie chodzi mi to o skojarzenia gejowskie). Ja pomijam fakt, ze gdzies w trakcie tego tlumaczysz ze "nie pomyliles sie tylko nie wiedziales (lol ?)", a na zwrocenie Ci uwage przez Rayla odgrywasz sie Thaddiusem, sugerujac nizszy od Twojego poziom zaawansowania w grze - sam tym samym prowokujac
prawie prawdziwa rozmowa pominoles moj post (str 87):
Fabianek napisał(a):
@sarmata hmmm mozliwe.... coz tak czy siak sama tresc jest dosc zabawna.
wiec qra
LEARN 2 READ kkthxbai