Qraczek napisał(a):
Fabianek napisał(a):
nie wiem kto pisal ze furor jest zjebany, ale to bzdura przynajmniej na moim servie dziala zarowno w catform jak i w bear form
Fabianne, tak bez zlosci , ale biorac pod uwage kilka wypowiedzi Twoich kolegow druidow wczesniej (patrz Pio) to utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze grasz w inna gre
(albo oni graja w inna gre
)
Az bym sie zalogowal na mojego druida zeby sprawdzic
szkoda ze BL lezy
serdecznie mam w nosie to czy na n00b legionie dziala furor, na silvermoonie i na kul tiras dziala a to mi wystarczy.
a nastepnym razem zanim cos
GLUPIEGO napiszesz najpierw sprawdz
ZuRu napisał(a):
Ktos kiedys myslal o bulidzie i przedmiotach nastawionych na wrath spam? Czy takie cos ma sens? Jak wyglada dmg zadawany przy takim bulidzie w porownaniu z magowym?
Zastanawiam sie gdyz chcialbym to zrobic, nie chce jednak inwestowac dkp w spalony pomysl dlatego moze ktos juz takie cos widzal?
na sam wraith? a po co przeciez drood ma 4 ofensywne spelle z czego 3 dzialaja w moonkinie.
w porownaniu z magowym ssie, w porownaniu z przecietnym droodowym ownuje. ale aby myslec o serious dmg ~400-500 dmg musisz miec do tego jesli na pve kazdy item z +hit with spells i +dmg musisz ninjowac, bo my niestety nie mamy talentu 6% spell hit jak magowie.