Na wstepie zaznacze , ze nie mam CC w dupie
. Faktycznie nie uczestnicze w zadnych eventach , ale to ma zwiazek z sytuacja w RL i moim osobliwym podejsciem do pewnych spraw . Okres CC Sky np byl jednym z moich ulubionych i ciagle zaluje , ze tak szybko sie skonczyl . CC rulez !
Jak jeszcze robilem Warka , w sumie miesiac czasu zajelo mi zebranie kasy na Haubergeona , ktorego jako szanuajcy sie War
musialem miec . Farmowanie na Pashow , kopanie w Gusgen itp , kasa sam sie nie zebrala , nikt za raczke nie trzymal .
Nie mam nic do Desha , wrecz przeciwinie uwazam go za fajnego Taru . Dzieki niemu i Kyu moglem szybko wylevelowac Bsta do 75 . Ale ... ta akcja jest chora / niefair . Nie kazdy moze grac tyle co inni , zaangazowac sie w gre w stopniu takim jak inni , ale jednak ludzie od nas chocby , zdobyli jakos kase na itemy .
Max ma wiele racji w tym co pisze . To , ze jest w DH nie ma znacznia . Jest przede wszytkim kurczakiem i moze wyrazac swoja opinie . Sluszna wg mnie .
Kazdy pracuje na swoje , jak komus sie nie chce lub nie ma pomysu ... to nie dostanie itemu . Takie "matkowanie" jest bardzo krzywdzace w stosunku do innych czlonkow CC , a nawet wypaczajace pewnie rzeczy . To zadna zawisc czy zadrosc tylko normalne podejscie do zycia . Chociaz moze jednak , mi w koncu nikt nie kupil sprzetu , sam musialem go zdobyc .
No nic , co chcialem napisac napisalem z grubsza . To prawda , ze kto chce dac kase da i nie powinno to nikogo innego obchodzic . Wyrazilem jedynie swoja opinie na temat calej akcji .