Karol66 napisał(a):
major76 napisał(a):
redemption z enemylist byli do niedawna w gornej ramce i o ile ich juz tam nie ma to i tak sie nic nie zmienilo
na lineage2.com jest watek masterflinta o tym ze koncza wszystkie wojny ale czytanie wypocin tego dupka zawsze bylo ponad moje sily
zreszta watek byl na kilkadziesiat stron i przebijanie sie przez flame jest meczace
any way gl w kilowaniu tego scierwa
no wiec ich zawieszenie broni wyglada tak (1 dzien po):
pisze mi pixel (se) na gg ze jak jeszcze nie wyszedlem z domu to szybko zebym sie lognal bo jakis pajac flaguje sie na nim (3min wczesniej wylogowalem sie we wnece od cment), loguje sie, daje mu inv, obiegam mur i wjezdzam na pelnej w.....bezklanowego ppt ktory wali pixe mieczem he-man'a..dostaje 2 kryty i sie kladzie...pixel nie zdazyl mi napomknac ze obok stoi 2 czy 3 z rd (nie bylo go juz na ts) a oni mi sie zaladowali tuz przed tym jak zrobilem screen, tak czy siak nie dalbym nawet jednemu z nich ale moze inaczej bym to rozegral tzn tak zeby ubic tamtego i uciec. O co generalnie chodzilo w tej akcjii nie musze chyba tlumaczyc^^
@piszpan - odejmujac con pozbawie sie stuna, czyli skila ktory jako jedyny ma sens na dzien dzisiejszy (moj lvl vs ich), statsy pvp mam dupie, najwazniejsze zeby to moje party pobieglo dalej a ich ryczalo pol dnia na szaucie o breza.
nie wiem/wiemy co to bsoe, so raczej dead
Razparuk napisał(a):
Nawet ciekawy set up, co do zabierania warlocka to jak jest to super ma się gigantyczny dmg output....
narazie na bafach pp/QtC/sws/bd wytargalem 389 critical'a, pozatym dmg krytow wchodzacych w robe z kilkanascie lvl wiecej jest....powiem krotko - zajebiste