Cytuj:
2002-03-10 19:43, CeTeBe napisał:
OMFG ROTFL (fergi nie bij za bluzgi)
BUAHAHAHA ty jestes POPIERDOLONY czlowieku co ty kurwa wiesz o uo grales na zasranym darmowym serwerze uo to nie tylko pvp ty gra kilkaset razy wiecej graczy jest handel, pozatym widziales idioto kiedys rpg ? o to chodzi zeby rozwijac postac potem na tym kozystac co to za zabawa mziec od reki gm, gralem tak na tc pol godziny ://// zjebanie co w tym fajnego jak ktos chce pvp a jest noob idzie tam pogra i tyle ale po chuja psuc gre takim czyms, pozatym nieporownuj d2 do uo bo sie tylko osmieszasz
Ja wiem... POPIERDOLONY jestem! Bo sie z toba w gadki mam ochote wdawac...
widziales idioto kiedys rpg
tu mamy do czynienia po raz kolejny z uzyciem slowa RPG, wraz z brakiem jego zrozumienia... Nie bede cie wyprowadzal z bledu, bo jestem na tyle popierdolony ze i tak mnie nie posluchasz, wiec idz do jakiegos centrum RPG i powiedz im "Gram w UO i jestem RPG mastah, bo nie tylko PKuje ale i zamieniam sie na itemki, zeby miec wieksze szanse w PK! (handel w twoim rozumieniu)!
o to chodzi zeby rozwijac postac potem na tym kozystac co to za zabawa miec od reki gm
Ta, rozwijac... Jesli dla ciebie rozwijaniem jest makrowanie przez 3 dni non stop, a potem PKing to masz daleko zaawansowany zespol... downa ofkoz i powienienes zglosic sie o pomoc, do specjalisty.
pozatym nieporownuj d2 do uo bo sie tylko osmieszasz
Coraz bardziej wydaje mi sie ze nie powinienem tego robic... Bo w D2 postacie sie rozwijaja z czasem i z iloscia zabitych, a na OSI (procz SP!) w 3 dni, poprzez makaron.