Fabianek napisał(a):
Fryta2 napisał(a):
ok dzienks chociarz jedna osoba se jaj nierobi a tak przy okazji jaka rasa w hordzie jest najleprza na huntera???? czy to musi byc tauren?
dwarf loladin
a bardziej powaznie: A pozniej sie skilled Hunter'zy dziwia ze ich sie od noobow wysyla, wyprasza z party, wychodzi z party jak oni sa. Oto mamy przyklad kolejnego hyntera ktory bedzie: pullowal pol instancji, ninjowal wszystko co moze uzyc lub sprzedac i jeszcze darl morde: Heal my pet.
Ze jestem dyslektykiem (to nic nietlumaczy ale poprostu tak mam od zqwsze ze błedy sadze) to jedno ale to ze mnie uwarzasz n00bem to drugie moze i nieumie grac ta postacia moze zadaje glupie pytania ale to chyba proste ze wszystkiego niewiem i niebende wiedzial pytam sie bo nigdy niegralem na globie a niedlugo zaczne wiec chce wiedziec jak najwiecej zeby miec latwiejszy pozadek.
hmm myslalem ze tutaj nie ma tak duzo osób ktore gnoja ludzi powszechnie wyzywanych od n00bów za to ze pytaja zeczy ktore takie gnoje jak ty znaja!!!! widze ze na battlenecie jak i tu 98% populacji forum to wymadrzale gnoje kotre popisuja sie swoja inteligencja na temat wowa!! Jakbys niewiedział to niewszscy sa zywa encyklopedią natemat wowa wiec z łaski swoje odpie..... sie od takich jak ja !!! (to nie nasza wina ze piszemy błedy albo zadajemy niby banalne pytania) nei wiem jakbys ty sie czuł jakbys czegos niewiedzial i chcial o to zapytac ale wiedzial ze jak juz to zorbisz to kazdy cie zwyzywa od n00ba itp. !!!