Dobra, będziesz critował za 6k w warka który będzie miał 8k hpków i wrzuci 100% reduced Rage na 10 sekund + Spell Barrier o ile dokładnie pamiętam i jak Ci zajebie z Might of Menethil to repair będziesz musiał zrobić
.
Ja Wam powiem, że szykuje się nam poznawianie poraz kolejny naszych wrogów [czyt. class]. Wiele czasu minęło zanim każdy sobie opracował taktykę na przeciwników i wiele czasu minie zanim każdy opracuje te taktyki na 70 levelu. A ile będzie whinów, płaczy, dramy na forach OLABOGA <rotfl>
Cytuj:
To akurat mozna sobie o kant dupy rozbic . Ten +200dmg buff ma 1 charge i pojawia sie na bossie, a nie na magu z 6/9 seta czyli:
a) moze zostac zjedzony przez cos zupelnie bezuzytecznego, np arcane shot huntera
b) skaluje sie z czasem castowania, czyli 1,5 sec cast dostanie mniej bonusu 2,5 (znowu moze go zjesc jakis instant)
hm.. Winter's Chilla bardzo rzadko widziałem zdjętego, jak mnie wzrok nie omyla, nie widziałem <90% Hp Bossa czy Mobba i 1, 2, 3, 4, 5 Winter's Chill bo przeważnie doty na bossie pojawiają się juz na stałe w tym okresie nuku.
Qraczek napisał(a):
A lanca przez przypadek nie bedzie miala 1,5 sekundy casting time'u ? (w pracy jestem , dostepu do madrych stron nie mam (chyba to sobie w siga qwa wrzuce).
Ot jesli dobrze rozumiem to taki scorch dla frost magow
Ice Lance - Rank 1
Requires Level 66
150 Mana20 yd range
1.5 sec cast
Deals 231 to 293 Frost damage to an enemy target. Damage is increased by 200% against Frozen targets.
Olaboga. Może będzie Rank7 200%x7=1400% bonus?
hue <JOKE> IMHO bajka talent. Widzę że jest req lvl 66 więc może na 70 będzie Rank2 max.
Możecie wywalic ten post pod spodem? Zaśmierdziało ode mnie brakiem Edita