Sobtainer napisał(a):
• duzo mniejsze kolejki
I co z tego? jak nie masz szans grać i pracowac teraz i zdobyć 11 na mounta?
wiesz jestem w stanie pogodzic sie z brakiem black mounta na rzecz krotkich kolejek, bo ja chodze na BG przede wszystkim for fun a nie po honor.
Cytuj:
• sesownie ubrana horda
i...? co to zmienia?
ze wsg nie konczy sie po 8smiu minutach wynikiem 3-0 dla nas, a ab po 3 wynikiem 2k-0 ewentualnie do 20stu.
Cytuj:
• nie wiadomo kto z drużyny przeciwnej odpowiada?
A w jakim celu bylo Ci to potrzebne, skoro każde BG i tak jest cały czas takie samo a jak nie jest takie samo, to za 2 tygodnie będzie.
wiesz na moim servie jest orc rogue Nocturna ktory "specjalizuje sie" wlasnie w sciaganiu healerow, magowie w moim "premade" w koncu zrobili sobie na niego macro /tar nocturna /cast poly zeby nie przeszkadzal healerom
z tego saqmego teamu jest feral drood Fc ktory zajmuje sie noszeniem flagi wiec mozna bylo go w ciemno walic.
nie nie bedzie tak samo bo tak jak byly po stronei hordy 3 premade'y teraz jest tych pre-madow zdecydowanie wiecej
Cytuj:
• duża poprawa PvP
Pozdrawiam Tudoora i moje 3 strzały w imba pvp shamana. Pozdrawiam również Giovanniego warka [high rank] ze strony Ally na bl-u który zamiast mi pomóc w silithius pojechał dalej. Zaiste, poprawa PvP ogromna.
w/g mnie poziom hordy zdecydowanie sie podniosl po patchu, sa premade'y z epicami z naxx a wczesniej mozna bylo uswiadczyc raz na "ruski" rok jakiegos pojedynczego hordziaka z pojedynczym itemem z AQ.
Sobtainer napisał(a):
PvP ssie i w żaden sposób mi nie udowodnisz, że jest inaczej. EoT.
hmm jesli grasz for fun to jest duzo lepiej niz bylo kiedys, a ssie ze wzgledu na system rang ktory jest poroniony imho
ja wiem ze na BL nie bylo kolejek i poziom ally/horde jest raczej wyrownany ale niestety tak nie bylo na kazdym servie.