Karol66 napisał(a):
Phist napisał(a):
Karol66 napisał(a):
Nie wiem czy ktos zauwazyl ze skasowali dropowanie itemow.
Jeszcze nie zabiora XP loss i spokojnie zjebia ta gre w ten sposob.
Dropowanie itemów w PvE to był głupi wymysł imo.
Wiele osób expi bądź expiło w B, ze strachu przed utratą A grade hełmu, co raczej mija się z celem gry.
XP loss jest wystarczającą karą według mnie, szczególnie na high lvl.
Nie mozesz czegos stracic ale i nie mozesz zyskac - prawdopodobnienstwo utraty A helmu jest takie samo jak prawdopodobienstwo jego znalezienia.
A dropowanie stuffu bylo jedyna bronia graczy Vs boty - im nie zalezy na XP ale przynajmniej mozna ich bylo ze stuffu obrobic. Po tej zmianie, delikatnie mowiac, bedzie im mozna naskoczyc. Juz ta zmiana z 15 sek delay na podnoszenie dropow utrudniala graczom zycie ale powiedzmy ze chronila przed jakims ninja loterem - zawsze pierwszenstwo mial party member. Obecna zmiana jest imho carebear - kup se adena na ebay, potem wywalony w kosmos stuff i tego nigdy nie stracisz.
Karol ale np kiedy ja padalem, nigdy nie martwilem sie o xp a o to ze cos wlasnie dropne (pameitam jak zlapalem dc w dark omen bodajrze, po 1h sie logowalem moje party zniklo i wiedzialem ze padne, modlilem sie zebym nie wydropil car bowa z inventory:S).
Dropowanei sprzetu jest naprawde przejebane, raz kumpel wywalil dle w/crit dmg na aoe bo mial w plecaku do parowania botow...
A wyobraz sobie ze idziesz expic lag i dropisz ant queen ring, maj helm...
To ja juz wole 50% stracic