Marass napisał(a):
Ludzie jestesci KU%$& niepowazni!!!! Bylo ustalone ze kazdy kto chce SKY ma zrobic do zeszlego wtorku headstony.... dzis mielismy robic mrowy... Op dla was zrezygnowal z Limbusa, a wy co robicie??? w CH.... sobie lecicie.... i wszystko na ostatnia chwile robicie.... powinniscie byc wdzieczni ludziom z CC ze poswiecaja dla was czas.... dzieki wam mamy juz 1,5 h opoznienia.... ja czeam na walke w wiezy, a przez ten czas co na was czekamy moglem robic milion innych rzeczy tak samo jak rodzina Opa.... wszystko wam pod nos podtykaja, a wy nie potraficie tego nawet docenic(ja sobie sam wszystko zalatwilem, a wy nawet nie jestescie w stanie wykozystac tego ze inni robia to praktycznie za was).... najwyrazniej wam nie zalezy na sky i srodowych wypadach tak jak mnie... jesli sie nie dostaniemy do sky do srody bede wam "zajebiscie wdzieczny"
Czy ty musisz zawsze robić taką drame? Pomogliśmy jednej osobie zrobić headstona żeby też mógł pójść z nami. Mieliśmy małe opóźnienie ale bez przesady, nic sie takiego niestało żebyś tu jakieś historyjki o tym jak to zależy ci na sky walił