Gram w Dreamfall'a i nie mam czasu się teraz wyzywać z asano, ale coś napisać muszę, więc żeby było na jego poziomie skorzystam z bluzgatora w ramach odpowiedzi na to:
asano napisał(a):
matka karmila ciebie z procy albo miales zabawki przykrecone do sufitu
Tak więc asano, masz tak mało skóry, że jak zamykasz oczy to ci się dupa otwiera, mama ci kiełbasę na szyi wieszała, żeby psy na podwórku się z tobą bawiły.
asano napisał(a):
kurde szkoda to juz nie wiem jaka gre wybrac bo myslalem ze w to sie fajnie pogra bo cenna jest atrakcyjna a gry typu linage sie przegraly za duzo tego samego non stop ... co prawda czekam na NwN i LOTRA nowego ale to jeszcze sporo czasu ;/
Mam nadzieję, że nigdy nie znajdziesz gry żeby nie obniżyć poziomu polskiego community mmorpg, które i tak już spadło do poziomu dna bagna po premierze WoW'a właśnie przez takich ludzi jak ty, co są tak głupi, że nawet nie umieją znaleźć nic w internecie (co świadczy o ich kompletnym braku inteligencji). Dobrze, że barany typu asano wyjeżdzają do USA i UK i kto wie gdzie jeszcze bo może jak cała siła robocza (ja ich nazywam "ciasnymi głowami" - ktoś wcześniej użył tutaj takiego określenia i mi się spodobało) wyemigruje z kraju to za 20 lat Polska stanie się normalnym państwem i to ciasne łby z inny krajów będą przyjeżdżać tutaj robolić (czyli obecna sytuacja się odwróci).
chlopie jak chcesz po kims jechac to rob to odrazu a nie budzisz sie po pol godziny jak wszyscy skonczyli a pozatym idz dalej lizac pachy rumuna na dworcu bo w tym jestes dobry i nie udzielaj sie w tym temacie ... i graj w swoje bierki w wannie z tata