Xanth napisał(a):
Alez skomentuj, tyle, ze merytorycznie. Co, poza raidami i bg masz do roboty na 60 lvlu? Bo wyobraz sobie, ze mnie naprawde nudzi po raz tysieczny zasuwac w raidzie z nadzieja na epixa, a i BG mi sie znudzily po ktorejs dziesiatce razy. Tylko nie mow, ze zamiast tego moge farmowac kase, bo wiem, ze moge. Moge tez cala mase nudnych, oklepanych i powtarzalnych rzeczy, ze swiadomoscia, ze nic nowego juz w tej grze nie zobacze. A jak nie zobacze, to rownie dobrze moge sobie napisac "game over".
Ja napisze jedno, jak wspoltworzyles gildie i grales w niej przez prawie pol roku, to jak dla mnie od 1lvl do 60lvl i wszystko co zwiazane z gra na 60lvl jest zajebistą przyjemnościa.
Nie wyobrazam sobie isc i robic nastepna postac lub isc do gildii tylko po ty chodzic na raidy, nuuuuda, cala satysfakcja i przyjemnosc to cos zrobic wspolnie z innymi.
Przykladem jedt nasza gildia, wielu nie dawala nam szans i sie wysmiewala ze probujemy znowu stworzyc polska gildie, nikt nie dawal nam szans, a nam sie udalo bez sporow, klutni i przyjacielskiej atmosferze ubic kilka razy juz Hakkara, osmiu bossow w MC i cieszy nas kazdy postep, planowanie co dalej, obmyslanie taktyk itd itp.
Zapewne dla wielu to śmiesznie małe osiagniecia, ale my idziemy dalej szybko i co najwazniejsze mamy z tego duuuuzo zabawy, a przeciez chyba o to chodzi ?
Jak juz wiele razy pisalem, nie bawi mnie wejscie do gildii w celu zdobycia itemkow, to juz wole inne zajecie niz meczyc sie z "obcymi" kilka godzin zeby zdobyc fioletowe itemki, tu naprawde mozna sie niezle bawic .