Zychoo napisał(a):
Nie wkladaj mi nic tekiego do ust.
Ja napisalem ze Tusk sie do reszty zeszmacil.
Zadam przeprosin.
Komentowałem treść artykułu, do którego linka podałeś.
Przepraszam.
Fabianek napisał(a):
aha PiS to organizacja przestepcza.
I to jaka!
"Pisaci z Karaibów: Klątwa Czarnego Tuskena"
Jarro Duckston- Kapitan Retaliatora, główny autor zwycięstwa w bitwie pod Electorville, która zapoczątkowała dominację Pisatów na Karaibach. Pomysłodawca i twórca Korsarskiej Koalicji. Posądzany jest o udział we wszystkich rozróbach, jakie mają miejsce na Karaibach. Cierpi na manię prześladowczą, paranoję, psychozę, schizofrenię i inne schorzenia o dziwnych nazwach, jakie są w stanie wymienić wrodzy mu kapitanowie.
George Walker Duckston- Brat Jarro, po niespodziewanym zwycięstwie Pisatów w bitwie pod Electorville osadzony na stanowisku Gubernatora Karaibów.
Czarny Tusken- Kapitan Latającego Niderlandczyka, typowany na pewnego zwycięzcę bitwy pod Electorville i przejęcia stanowiska Gubernatora Karaibów. Po upokarzającej porażce nie był już w stanie dogadać się z Pisatami w sprawie Korsarskiej Koalicji i podziału wpływów na Karaibach. Odgrażał się, że następna bitwa będzie dla Jarro Duckstona jeszcze cięższa i nastąpi szybko. Podobno jego dziadek służył w Wielkiej Armadzie.
Kaz"Witty" Martinez- Po bitwie pod Electorville nieoczekiwanie mianowany przez Jarro Duckstona na kapitana Retaliatora. Jak się okazało dowodził tymczasowo. Obecnie reprezentuje Pisatów w stolicy.
Jack "Bulterier" Skoorsky- Bosman na Retaliatorze, w końcowej fazie bitwy pod Electorville wsławił się zuchwałym, z pozoru beznadziejnym atakiem na Czarnego Tuskena, kiedy to Retaliator i Latający Niderlandczyk szły równo. Od tamtej pory znany wśród mieszkańców Karaibów jako Bulterier.