To byl zart - rozsmieszylo mnie troche ze Teon jest jedynym serwerem na ktorym siege sa w "normalnych" godzinach.
Dla mnie "normalna" godzina to min 22.00 bo wtedy juz dziecko i zona spia a ja sobie moge pograc. A ze do tego sa to
tylko weekendy wiec nie mam limitu na dolna granice do ktorej siedze in game.
Na innych niz teon serwerach siege masz w godzinach od 11PM do 3AM (zaleznie od wyboru broniacego sie) - czy polnoc w sobote wieczorem to taki straszny czas? IMO to normalna godzina do grania dla doroslego czlowieka - z tego sie wzial ten dowcip z "mamą"
Anyway - w watku "Przeczytaj..." prosilem zeby darowac sobie reklamowanie swojego serwera.
I nie raz juz proponowalem ze jesli chcecie to robic, to zrobie do tego oddzielny, podwieszony watek "gdzie grac" w ktorym ludzie opisza swoje serwery tak jak to jest zrobione z opisem "kim grac".
Chetnych jakos brakowalo natomiast jak pojawiaja sie pytania "nowych" to kurde od razu kazdy jest pierwszy do wskazywania im jednynie slusznego sharda i nie minie chwila jak sie z tego robi flames.
Mam nadzieje ze rozumiesz teraz dlaczego nie chce dalej kontynuowac tego watku ^^