eagleeyes napisał(a):
Inteligencja Panie, inteligencja
No tak, słuchacze RM i widzowie TV Trwam. Poza tym dajesz bardzo dobry przykład
Cytuj:
Typowe POwiec - zadam ci najtrudniejsze pytanie- JAK???
A bardzo prosto, tak naprawdę co jedyne zrobili przez rok pracy to prócz rozbudowania i tak dużej administracji państwowej i wydania 300 mln więcej na rząd. Ale znajdą się też perełki, mnie się udało wydobyć jedną - Projekt ustawy o zmianie ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych, przedłożony przez ministra finansów. Niestety to tylko projekt, w ciągu roku mając większość w sejmie nie potrafili tego i tak zrobić.
Cytuj:
A mogliby sprawnie zarzadzać Państwem bez koalicji?
Hmm
Problem w tym że mimo koalicji i większości zarządzanie państwem nie można nazwać sprawnym, ba to nawet koło sprawnego nie leżało
Cytuj:
Tak jak mówiłem, najbliżej mi do PiS z powodu mojej obserwacji i wniosków.
Ja to rozumiem, po prostu jesteś z tego elektoratu, który w dupie ma, że nie emerytura mu nie urośnie, ważne żeby komuś dojebać. A komu ? Nie ważne, na każdego znajdą się papiery, a jak się nie znajdą to tym gorzej dla oskarżonego, bo zero w końcu pokazał jak działa niszczarka.
Cytuj:
Bo mają ważniejsze sprawy na głowie niż jakiś nic nie wnoszący do niczego raport.
No proszę powiedz mi jakie to są ważniejsze rzeczy, które to robią. Tylko nie wymieniaj lustracji bo po "podrabianiu" teczki Jarka, po procesie Gilowskiej to już stała się farsa. Może polityka zagraniczna ? Takiej szopki jak w tej chwili chyba żaden rząd nie robil.Czekam na twoje rzeczowe argumenty co takiego PiS zrobił dobrze. I proszę o konkrety a nie o kiełbasę wyborczą w której się chwalą że wszystko idzie im pieknie.