Skoro mam Ci tu znów układać następną wycinanke, która i tak nic nie da ale prosze bardzo - bo jesteś człowiekiem wbrew pozorom prostym i według twojego myślenia - wygrywa dyskusje ten co ma ostatnie słowo.
Cytuj:
No tak, słuchacze RM i widzowie TV Trwam. Poza tym dajesz bardzo dobry przykład
No comment
Cytuj:
bardzo prosto, tak naprawdę co jedyne zrobili przez rok pracy to prócz rozbudowania i tak dużej administracji państwowej i wydania 300 mln
Źródła Panie, źródła. Nie jest dla mnie źródłem słowo zakłamanej opozycji. Zreszta tak jak mówiłem przedtem, podaj mi wzór na jakiej podstawie było to niby liczone. ( inflacja, dochody itp.)
Cytuj:
Hmm Problem w tym że mimo koalicji i większości zarządzanie państwem nie można nazwać sprawnym, ba to nawet koło sprawnego nie leżało
DLa CIebie nie, dla mnie tak. Jakikolwiek brak sprawności mozesz zawdzieczyć nieuzasadnionej agresji PO i ciągłym destabilizowaniem prac- kolejny no comment
Cytuj:
Ja to rozumiem, po prostu jesteś z tego elektoratu, który w dupie ma, że nie emerytura mu nie urośnie, ważne żeby komuś dojebać. A komu ? Nie ważne, na każdego znajdą się papiery, a jak się nie znajdą to tym gorzej dla oskarżonego, bo zero w końcu pokazał jak działa niszczarka.
Kolejny zajebisty no - comment. Ja też rozumiem, że poprostu jesteś z tamtego elektoratu, co za lol.
Cytuj:
... że nie emerytura mu nie urośnie, ważne żeby komuś dojebać. A komu ? Nie ważne, na każdego znajdą się papiery, a jak się nie znajdą to tym gorzej dla oskarżonego, bo zero w końcu pokazał jak działa niszczarka.
O w morde ale ty mało bystry jesteś. Tym, że nie bedzie miał kto robić na emerytury zawdzieczasz SLD i wprowadzeniu nas do Uni za którą w 100% głosowałeś bo marketing przejadł CI mózg. Ja byłem za unia ale nie na warunkach, ktorych bylismy przyjeci. Chciałem by fgnojki nie uzyskali frekfencji ( gdyż wtedy byłoby glosowanie w sejmie, przeszloby i mozna by teraz zrzucic odpowiedzialność na tych co nas tam zatargali na tamtych warunkach ale niestety maja czyste rece bo naród wybrał)
Do tej pory 0 argumentów.
Cytuj:
No proszę powiedz mi jakie to są ważniejsze rzeczy, które to robią
A to już przechodzi nawet "prymitywa". Tak oni tam nic innego do zrobienia nie maja tylko wszyscy beda biegac, tak jak zapewne poprzednie rzady lol, nad tym raportem.
Cytuj:
Takiej szopki jak w tej chwili chyba żaden rząd nie robil
Typowe rozstrojenie mózgu za pomocą mediów ala Tusk- Kaszpirowski.
Szopki Kwaśniewskiego ( dopisujcie w razie potrzeby)
- Wyśmiewanie papierza ( na kleczkach po pijanemu)
- Kontakty z mafia
- Sprzedawanie ustaw
- Kontakty ze szpiegami z innych Państw
- Zajebiste opodatkowanie marketów ( obecna przyczyna bezrobocia)
- Fundacja kwaśniewskiego
- Amnestia Kryminalistów na które Panstwo wydalo miliony, starciło mnóstwo czasu by ich "dorwać"
- Afera gazociągu
- Niekorzystna prywatyzacja
-Niekorzystne warunki akcesji
-Opłacanie biura (10 tys/mieś) z pieniedzy podatników
- I mnóstwo szopek które mu sie udało utajnić.
I tak jak mówi Kaczyński - wszyscy odpowiedza za zbrodnie przeciwko Polsce, predzej czy później.
EDITY : dopisuje szopki Kwaśniewskiego