Scorpio napisał(a):
egoist napisał(a):
6 to nie 18 i 30 to nie 99
18 x 99 /3 = 6 x 99 jednorazowo
6x99 w CC jest bardzo nieprawdopodobne
wczoraj robiliśmy 3x99 praktycznie od 19 do 23
jednak za mało ludzi jest w CC lub online z CC żeby cokolwiek ciężkiego planować także biorąc pod uwagę wczorajszą pierwszą walkę
ze składem z łapanki z tego co było na CC w tym czasie było super, w drugiej i trzeciej walce było sporo więcej aoe stun i krócej chlevnik chodził na gravity, za mało macr z hate i za dużo ryzykantów ze swoim low hp podchodziło do mobka zamiast zrobić gather na gorze i rzucić curage, także prawie wszystko na odwrót niż w pierwszej walce
ludzie z CC grają przede wszystkim dla funu i dlatego mało prawdopodobny by był skład który mógłby bardziej na luzie wygrać wszystkie ksnm99 czyli np. 3xrdm,3xnin,2xdd(war czy drk),2xwhm,7xblm + orbowner
nie ma sensu nikogo namawiać do robienia jakiegokolwiek innego superprzydatnego joba w eventach (tak jak to ma miejsce w profesjonalnych lsach) bo CC robi wszystko dla funu przecież, dlatego ja bym się nie przejmował porażkami zbyt długo i proponuję zrobić kiedyś (czytaj: jak najszybciej) run BCNM60 czy 50 czy 40 i zrekompensować Tomali i Atorowi 'pecha' i nasze fochy np. w stylu brak rr podczas gdy wyraźna instrukcja padła przed wejściem na pierwszą walkę ("KURWA RERAISE OBOWIĄZKOWO")
budowanie resista na dmg od blmów dla tego typu mobków jest ściemą bo na pierwszej walce mój dmg był identyczny lub z czasem rósł, na drugiej i trzeciej walce prawie nie biłem chlevnika bo uciekał poza zasięg a jak go nuknąłem raz to przez 5 minut nie mogłem podchodzić bo miałem hate, za to że na 2 i 3 walce prawie nie mogłem bić mobka (w porównaniu do walki pierwszej) i za wszystkie niepotrzebne śmierci Nima i jego olewanie rr jak kiedyś pójdę na ksnm99 z moim orbem to podzielę się z Tomalą i Atorem po 33% z mojej części co dostanę
w sumie już powoli zapominam o Ouryu Cometh, enm12-18, ksnm99 i tego typu zabawach z/w CC, skoro CC chce być do końca swojej kadencji niedzielno-weekendowo-okazjonalnym LSem to będę starać się utrzymywać ten styl tego LSa