Prezydent chce, by studia nie zwalniały od służby wojskowej
Gdzie my zyjemy
Zamiast wprowadzic sluzbe zawodowa i miec wojsko na poziomie, wyszkolone i z dopowiednim ekwipunkiem nasz pikny kraj w razie zagrozenia beda bronic ludzie po okolo 4 miesiecznym przeszkoleniu... w 4 miesiace to mozna pieska przeszkolic. Kwaczorki to sie same pograzaja w oczach polkow, Renia B. nawet nie jest potrzebna.
------
Jeszcze inna sprawa nie związana z tym co napisałem wcześniej. Odnosi ktoś takie wrażenie jak ja (z przykrością to stwierdzam) ze za czasów SLD czy tam AWS było mniej afer, skandali etc itd niż w czasach obecnych ? Przecież z każdym rządem wydawało sie ze sięgnęliśmy dna jeżeli chodzi o zycie polityczne i ze gorzej być nie może. A teraz poprostu to juz jest dno dna, afery, skandale z politykami w rolach głównych produkowane są... "taśmowo".
No dajcie spokój, jeszcze jakiś czas temu jak się włączało Fakty czy tam Wydarzenia(Informacje) to ogółem poświęcano 5-10min góra na te skandale dnia codziennego z politykami, a teraz to już jest 15min, a nawet cały program informacyjny poświęcony temu. Jedyne co mnie pociesza to to, ze byłem na wyborach i nie oddałem głosu na PIS i te dwa kwaki.