eagleeyes napisał(a):
Cytuj:
No chociazby 87352876289865 mieszkan.
I to jest właśnie pustoslowie.
Znowu lol.
CHcesz mi powiedziec, ze zapomniales juz, ze PiS obiecal ilestam mieszkan wybudowac i juz wiadomo, ze to byla bzdura? Nie pamietam ile to bylo dokladnie 3M. Liczba losowo wstukana z klawiatury byla rownie dobra, do zobrazowania przykladu i powinienes zorientowac sie o co chodzi.
A co do dalszego wymieniania, to chociazby obietnica jasnej i przejzystej polityki, a ostatnia afera pokazuje, ze to ugrupowanie jest tak samo brudne jak SLD, AWS i wszystkie inne ktore do tej pory rzadzily.
Do tego jeszcze chyba cos bylo z jakas koszmarna iloscia kilometrow autostrad (znowy nie napisze ile, bo podniesiesz lament, ze jest niedokladna liczba). I co? Znowu dupa. Jak na razie to ktorys z panow otworzyl fragment autostrady, ktory wybudowali jeszcze za rzadow SLD (a dokonczyli za kaczek).
Zeby nie bylo. Nie jestem fanem zadnej opcji politycznej, a w najblizszych wyborach oddam glos niewazny. Po prostu bawi mnie skrajna glupota jaka prezentuje tzw. twardy elektorat pis. Mozna 'kibicowac' ktorejs partii, ale klapki na oczach i slepe wierzenie w to co mowi wodz po prostu jest glupie.
@eagleeyes
Powiedz mi szczerze, zebym mogl sobie o tobie do konca wyrobic opinie. Czy naprawde nie zrozumiales mojego argumentu dotyczacego mieszkan (w ktorym podalem losowa liczbe), czy tylko udajesz zeby nie musiec mowic, ze faktycznie dali dupy z tym punktem programu?