WithnesS napisał(a):
Mendol napisał(a):
Takze daruj sobie te dziecinne zagrywki bo niczemu one nie sluza.
Zwiększa sobie acc przez +1! W dziale o WoWie już nie może, to próbuje sił w niusach
Ta twoj post to natomiast wnosi bardzo wiele do dyskusji i nie smiem przypuszczac nawet ze chciales nabic posta:D Zdaje sie to jedyny twoj wpis w tym temacie?
Zreszta poczytaj mzoe ten wateki ... interesuje mnie ta gra i wpisuje sie tu od samego poczatku bo mam jakies zdanie na jej temat.
Mendol ciezko nie obsmiac tych postow pisanych przez mrocznych fanow warhammera. Kilka razy juz chyba w tym watku wspomniane bylo ze wyglad postaci wzorowany jest na figurkach ale widac dalej nie dociera. Do tego wszystko co widzielismy to filmiki slabej jakosci nagrane kamera z gry ktorej daleko jeszcze do ukonczenia czy nawet alphy. Oceniac porownywac do czegokolwiek to glupota. Oczywiscie to ze postacie sa wzorowane na figurkach moze sie komus nie podobac ale ja o tym czytalem zanim pokazali screeny wiec nie rozumiem skad to zaskoczenie i oburzenie. Do tego mniej "realistyczna" grafika to nizsze wymagania sprzetowe i szansa na naprawde wielkie bitwy i zabawe rvr.
Zreszta kilka razy zdazylo mi sie na tym forum "uslyszec" iz "przeciez grafika nie jest najwazniejsza ! oceniasz gry na podstawie grafiki?jak tak mozna!"
No ale jeczcie i placzcie sobie i tak nic lepszego nie powstanie w najblizszym czasie
(dfo wyjdzie podobno dopiero po duke nukem forever 3)